Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwerswowanynnaa

szanujcie trochę kościół albo wogóle tam nie chodźcie

Polecane posty

Myślę, że ten co poszedł do tego bałaganu rzeczywiście się modlić i rozmawiać ze swoim panem bozią to ma tak naprawdę w dupie jak inni sa ubrani bo nie zwraca na nich uwagi tylko sie modli. A takie kurwy którym się nudzi i łażą do kościoła żeby oglądać innych sa najbardziej zainteresowane. To ten sam typ ludzi jak ci co siedzą w oknie i patrzą o której dzisiaj wyjdzie gach od Maryśki spod "trójki"

Gość gjfjhgc v
diable wcielony? nie wsydzisz sie pokazywac swojego niskiego poziomu intelektualnego? :O

Gość Iksowa
Wiecie, zgadzam się, że nie każdy strój przystoi w kościele, ale nie mogę jednego spokojnie znieść: jak Wy, mieniący(e) się katoli(cz)kami, możecie tak swobodnie rzucać epitetami typu "szmata", "dziwka" itp. Czy nasza religia nie każe wybaczać, kochać i rozumieć? W końcu Jezus ujął się nawet za Magdaleną-grzesznicą. Pamiętacie? "Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem. Pozdrawiam w Wielką Sobotę.

Gość kwiczę normalnie
Spodniczka ma wiele do wiary i powagi miejsca :) Ale żeby to zrozumieć, to trzeba najpierw pewne rzeczy wynieść z domu. Jak mamusia zaniedbała i panienki nie wychowała, to panienka nie rozumie ;) Nie szkodzi :)

Gość dr. Evil
"ryj wymalowany jak Indianin na wojnie" - najlepszy tekst na tej stronie :D

Gość kwiczę normalnie
Teraz takie czasy, że we Włoszech, czy innym miejscu, musi stać wikidajło w drzwiach i pilnować, a w rodzimych kościołach muszą wisieć stosowne zawieszki (np. Jezus wskazujący na napis: "tu strój raczej godny, niż swobodny" i inne takie mądrości :D ). Bo ludziska się zbydlęciły i już niczego nie kumają. Do opery idą w dzinsach, przed ołtarzem cyckami świecą, do wielkanocnego śniadania w porozciąganym swetrze siadają itp. Podoba się wam taki świat? To go twórzcie dalej. Tylko nie wmawiajcie innym, że to takie fajne jest. Bo nie jest.

miejsce swiete hahaha no i coz tego? ty masz sie isc modlic a nie patrzec na innych oo i tyle powiem - jak z ciebie taki swietoszek to na co obrazasz innych? ja nikomu tu nie ublizylam wyrazajac swoje zdanie ! teraz jestes typową idiotka i musze to napisac! mnie osobiscie gdybym chodzila do tego kosciola to nie interesowaloby mnie kto jak idzie ubrany , nawet gdyby mi sie w oczy rzuciła jakas dupa ubrana w nie wiem co! mam to gdzies! przychodze ..modle sie i wypierdalam do domu a nie ,,o patrz jak ta wyglada'' ,,o ja pierdole a patrzcie na tą'' sama zobacz jakim jestes czlowiekiem ? tak broniosz miejsca swietego a sama powinnas do niego nie zagladac..i nie ze wzgledu na ubiór ale na to jaka z ciebie żmija !

Gość kwiczę normalnie
Cały ten temat jest odwracaniem kota ogonem. "Ty taka owaka, gdzie sie patrzysz po ludziach, na siebie popatrz, jak jesteś taka święta... " itp. :) Oj, chyba niektórzy tu mają coś niecoś na sumieniu, bo strasznie agresywnie reagują :P Bardzo ludzie nie lubią, jak się im buractwo wytknie :) Autorka i jej gapienie się na ludzi to inny temat, a poruszony problem nie zniknie przez szukanie tematu zastępczego dla odwrócenia uwagi.

Przeszkadzają wam dziewczyny w miniówkach, przeszkadzają wam skejty.. Jakie wy nudne ;d

Gość bo chłopy to wzrokowcy
a baby to słuchowcy i dlatego baba chce zeby im ciagle gadac jak sa kochane a chłopowi wystarczy jak sie baba rozbierze