Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała kobietka__

co robić

Polecane posty

Gość Mała kobietka__

dziewczyny, mój mąż regulanire kończy stosunek na mojej twarzy, co budzi moją niechęć. Mówiłam już mu o tym wiele razy, jednak on nie chce przestać, ponoć ma to wielki znaczenie dla niego, co robić, jak go ubłagać aby przestał???

Gość justek80
powiedz mu, że starsznie zaczął Cie kręcić pissing i nasikaj mu z dwa razy na twarz, zobaczymy czy uszanuje, że ma to dla Ciebie szczególne znaczenie. A tak poważnie pogadaj z nim, że nie sparwia Ci to przyjemności i że robisz to tylko bo on tak chce.

Gość justek80
lub bardziej drastycznie - zrób mu chwilowe embargo na sex i wytłumacz dlaczego- może jak zatęskni to przemyśli, że sex ma byc przyjemnośćią dla Waszej dwójki a nie tylko dla NIEGO.

Gość justek80
idąc na małe ustepstwo zaproponuj zakończenie stosunku na Twoim brzuchu lub piersiach, nie koniecznie na twarzy

musisz być stanowcza i mówić ze ie lubisz tego że taki finał nie sprawia ci przyjemności jak nie umie uszanować to chyba jedynie szlaban na seks jak zatęskni ustal warunki finału jak nawali to dłuższy post albo go pocałuj po takim finale i niech sam zobaczy jakie to cudowne :O