Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniRedaktorPotrzebujeHelp

bajki/filmy o dziecięcej miłośći POMOCY

Polecane posty

szukam bajki filmu o miłośći dzięcecei w pracy dali mi taki projekt bo pisze w gazećie i musze natchnienia bo pisze o miłośći dzieći i musze wymyslic historyjke wiec jakie znacie dziekuje

Gość asfasgsagrewgq
Spieprzaj jebany pedofilu! Takim jak ty powinni ucinać jaja! Zachciało ci się dziecięcej miłości zboczeńcu? Powinien ci kutas odpaść pedofilu jebany!

;/ nie jestem pedofilem idioto czy kobieta moze byc pedofilem ;/ obejrze te wicherowe wzgorza wlaszcza ze gra tam ralph fiennes :) (voldemort) ostatnio w tv oglondalam z nim czerwony smok hannibala on jest slodki a tak apropo to ja pisze do gazety w szkole i mam 23 lat gosh

Gość anonimowawywariat
dziewczynka z zapalkami jest taka bajkowa wersja i inna bardzo o tym jak william zakochal sie w niej i uratowal od zamarzniecia jest na kreskowa.pl pan andersen opowiada polecam :)

Gość TJ młody
tajemniczy ogrod chyba tez jest o tym jak Maria i Dik ? nie pamietam juz dawno to oglondalem

Gość TJ młody
albo bajka Tiffany Loves you/ Tiffany też kocha o 14 letniej sierocie (rok 1865) gra na flecie i zakochuje sie w niej Oliver syn burmistrza burmistrz nienawidzil sierot i biednych ludzi i wogule supoer bajka wzruszajaca

Gość TJ młody
bajka holiday in Sandwick/ferje w Sandwick dziewczynka Kayan zostaje wywieziona do Sanwick w angli (jest z indi) zakochuje sie w chlopcu Jacob ktory jest szkolnym lobuzem smutna bajka taka pouczajaca z morałem polecam :)

Gość Leelooo kocha Bruca Willisa
film When the sun goes down/Kiedy slońce zapada rok 1868 Mloda Penelope corka kupca kradnie pieniadze i rozdaje biednym zapomniala o sobie i kiedy wrocila ojciec zachorowal i umarl Penelope zostala bez grosza nikt jei nie chcial pomoc biedna błąkała sie po miescie i zebrala miała tylko pozytywke mamy ktora spadla z konia u umarla nagle ubogi chlopiec Tristan ukarda pozytywke razem z kumplami George i Frank Penelope jest rozpaczona kiedy błaka sie po miescie slyszy melodie pozytywki widzi a tam chlopcy sie nia bawia Penelope proboje ja odzyskac a Tristan sie w niej zakochuje Georgowi sie to niepodoba a Frank proboje pobic Penelope a przy okazij zakochuje sie w niej tez :) super film smutny zarazem smieszny i romaticko :)

Gość alltheway
Tu by to miało trochę negatywny wydźwięk, ale film "My dzieci z dworca Zoo" też zawiera wątek miłości między dziećmi, bo głowna bohaterka ma przecież bodajże 14 lat a jej chłopak 17. Do tego można jeszcze dorzucić jeden film,tylko nie pamiętam tytułu :/ ale opowiadał o parze małych przyjaciół,chłopcu i dziewczynce,wszędzie chodzili razem,bawili się,mieli swój domek na drzewie itd. Chłopiec (gral go Macalay Culkin) zmarł na skutek pogryzienia przez pszczoły.

Gość gość
To film Moja dziewczyna