Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

co można fajnego w zyciu zrobic lub osiganac?

Polecane posty

a mozę przeniesiemy się (wszyscy z kafe) na główne forum radia maryja ?????? zroibimy rozpiździel :classic_cool:

Gość Wyjsc za maz i urodzic dzieci
:D :D:D :D Teraz to podstawowe osiagniecie w zyciu (na NK) !!!!

Gość bezpruderyjny Bronek
mozna zrobic kupe i osiagnac orgazm

Gość 19latkkkkka
przerwa nie depresuj sie:) chyba msz niska samoocenę:) nie martw sie, ja tez taka mam!!(wielki nos:/) A co do tego co mozna w zyciu osiagnac... mozna baaardzo wiele!! Jesli tylko wiesz, co chcesz osiagnac:) Ja np chce pomagac ludziom, wybieram sie na medycyne:) Nie marze o osiagnieciu wielkich pieniedzy czy wielkiego statusu społecznego. chce tylko czuc sie w zyciu spełniona,szczesliwa i zyjaca w zgodzie ze soba:) czyli reazlizujaca swoja pasje:)

Gość logiczna
przerwa mozna isc do zakonu albo poswecic sie pracy charytatywnej za darmoche, wchodzisz w to?

to zależy czy pytasz o fajne rzeczy i cele zrobione w ubraniu czy bez:P w obu wypadkach coś tam można:P

Gość Warwik
dobrze wysrać się po świętach

Gość fdsfaagrarg
można robić wiele rzeczy ale tylko alkohol się nie nudzi :classic_cool: wiec po co coś osiągać :classic_cool:

:classic_cool:im starszy tym lepszy :classic_cool: aaaale nie mam tyle cierpliwosci, więc daj teraz co masz:] jeśli zaszły od tamtej pory jakies spektakularne zmiany doslesz nowe?:] jestem pierwsza? czy juz ktoś Cie widział ? :classic_cool: im niższa liczba tym moja ekscytacja bedzie wieksza :classic_cool:

BNB -- :D:D na taką odpowiedz liczyłam :classic_cool: szbidibi ju kan dens wygrywasz lekcje rumby u Kaliego na brodwaju :classic_cool: nie zapomnij szortów :classic_cool:najlepiej juz teraz je spakuj :classic_cool: 🖐️)) Levi chyba mam :classic_cool: chwilka poczatkowa euforia musi minąc :classic_cool: ;)