Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SheiShei

Długo szukałam inteligentnego ale się UDAŁO!!!

Polecane posty

Gość SheiShei

Znalazłam inteligentnego faceta! Cóż za ulga! Koniec rozmów o piłce nożnej! Koniec rozmów tylko i wyłącznie o jego jedynym hobby i jego pracy! Koniec rozmów na jeden temat!!! Koniec żałosnych pytań! Koniec z "nie interesuje mnie to", "nie chcę o tym gadać"! Witajcie rozmowy na ciekawe tematy! Witajcie inteligentne rozmowy! JESTEM TAKA SZCZĘŚLIWA!!

nie obrazisz się jak się pośmieje?:D:D:D tak to opisałaś ze śmiać mi się chce:D:D:D ale fajnie że cię takie szczęście spotkało:D

Gość SheiShei
Haha, to ta euforia :) Wykrzyczeć mi głupio moją radość, więc to taki cichy krzyk szczęścia :D Juliusz Cezar: Jakbyś był z osobą która rozmawia tylko i wyłącznie o swojej pracy albo o swoim hobby, a jakikolwiek inny temat to zło konieczne, to ciekawe byłoby wszystko dla Ciebie :P A ja na takich dwóch w życiu trafiłam i już nie chcę! :)

Gość SheiShei
kanciastoporta: Ależ oczywiście :) Zgadzam się w 100% Tylko, że jak ja nie interesuję się tym, ale z zapałem potrafię rozmawiać o tym jak ma ochotę, a na każdy mój temat słyszę tylko "aha" "mhm" "ok" "nie chce mi się o tym gadać" to ten zapał się przeradza w irytację. Za się interesuję moim facetem i tym co lubi nawet jeśli jest mi to obojętne i wymagam tego samego od niego. To nie tylko mój problem - dwie moje koleżanki miały to samo. Ale ja już jestem wolna od tego :D:D:D Mam WSPANIAŁEGO faceta! Z którym i o piłce nożnej z miłą chęcią porozmawiam! :P

Gość mietkaaaaa
hahahaha a co ma inteligencja do checi rozmawiania na wszystkie tematy???? znalazlas inteligentnego a sama jestes glupia jak but z lewej nogi :D:D:D

Gość SheiShei
Bardzo dobrze nazwałam swój temat :) Jest bardzo inteligentny, nie boi się trudnych tematów, ma bardzo dużą wiedzę, może rozmawiać i o, już wyżej wspomnianej, piłce nożnej i o literaturze, polityce etc. Czuję się cudownie. Tamci inteligencją nie grzeszyli, a już wiedzą tym bardziej. mietkaaaa: Żałosna jesteś :) Bardzo żałosna :)

Gość Piraniiia
Hahaha :) Gratulacje :) Ci faceci to egoiści byli. To dobrze, że teraz już jesteś szczęśliwa :)

Gość moje gratulacje :)
tylko go nie przehandluj, bo drugi taki już może się nie nadarzyć :D

Gość mietkaaaa
ma rację