Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bmblondyn

Dziś Wielka Sobota, Jezus leży w grobie, a takie

Polecane posty

jedno plemie indiańskie, uważa , że Bóg umarł, więc wszyscy mogą grzeszyć na całego, bo Bóg nie żyje i nic nie widzi. Bardzo ciekawe podejście do tematu, od piątku wieczór do niedzielnego poranka, można wszystko, kraść, zabijać, zdradzać się wzajemnie, czyli wszystkie grzechy, na całego. Czyli z tego wniosek, że misjonarze chędożyli Indianki, zamiast Słowo Boże głosić przykładnie i są tego efekty.

Gość ladaco......
Aseksualista to następny jebniety chłopczyk.

jest nawet film o tym zagadnieniu, ale włączyłem tv, jak już leciał i nie wiem jaki jest tytuł, a swoją drogą, naturalne naśladowanie Nietzschego, przez prymitywne plemie indiańskie....

Gość pciiiaaaaaaa
TYen film to: ,,JANOSIK"

cześć bmblondyn aseksualista to ten szurnięty pinokio:-o rzygac mi sie na ciebie chce człowieku...

nie sikaj tylko korzystaj, że Bóg nie żyje i nic nie widzi.....okazja to tylko do niedzieli rano...

Ale masz podejscie do zycia :) To moze w ogole uwierzmy,ze Boga nie ma i pozabijajmy sie i pookradajmy :) Idz sie dziecko pomodl i popros o rozum 🖐️

dziecko???? Może i tak wszyscy jesteśmy dziećmi Bożemy, a tak poza tym mam syna 28 lat.....

Gość skończyło się babce sranie
Bóg zmartwychwstał i teraz policzy się z tymi grzesznikami, co korzystali z tego że wykitował i grzeszyli, na początek jutro każdemu na ryło wiadro wody.......

Gość dziś nie dziela
­