Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola8888

kiedy wyprawka?

Polecane posty

Rozne sa opinie. Niektore juz w drugim miesiacu ciazy mialy wozek i lozeczko i w czwartym miesiacu termin chrztu zalatwiony. Ja osobiscie zaczelam kupowac konkretnie miedzy 5 i 6 miesiacem. Chodzilo mi szczegolnie o meble i wozek, bo na pewne marki trzeba czekac do 3 miesiecy. Odebralismy ze sklepu jednak krotko przed porodem . Ubranka zaczelam kupowac jak bylo widac brzuch.

Gość To by bylo na tyle
Dzien po porodzie, inaczej kupisz niemodne spioszki. Beda sie z ciebie smiac.

ja kupowałam w 7 lub 8 m-cu:) ale to chyba nie ma większego znaczenia kto kiedy. można i sobie kupować i wcześniej powoli....

ja część rzeczy kupiłam ok 6m-ca a drugiej części nie zdążyłam kupić :o urodziłam ponad miesiąc przed terminem :( urodziłam w czwartek a w sobote mieliśmy jechać z mężem kupić brakujące rzeczy... No ale jak byłam w szpitalu to facet wszystko kupił z tym że ze wszystkiego byłam strasznie niezadowolona, rożki i inne rzeczy w beznadziejnych kolorach i najdroższe chyba jakie można było kupić :o szlag mnie trafiał bo ja te rzeczy kupiłabym o połowe taniej i ładniejsze:o Przy drugim dziecku nie będę już czekać do 8mc-a ze skompletowaniem wyprawki i Wam też radzę :)

Gość saleminka8
ja pomalutku zaczęłam gromadzić rzeczy dla malucha ww 26 tygodniu,a od 38 bardziej intensywnie :P bałam się kupować wcześniej,bo miałam za sobą poronienie

Gość mamamalej mai
a ja kupilam wszystko od A do Z jakoś 2-3 tyg przed terminem, wczesniej nic nie miałam :p przesadna jestem :)az strach pomyslec co by było gdybym urodzila przed terminem, poszlabym do szpitala bez niczego?!a tak, mimo ze kupiłam wszystko jakos w 38-39tyg to zdazyłam jeszcze wszystko wyprac, wyprasowac a Maja urodzila sie tylko dzien przed terminem :)

Gość gggggggg
ja gromadzilam wyprawke od poczatku ciazy po troszku, pzrzez te wszytskie miesiace i jak zaczal sie chyba 7miesiac to juz mialam wszystko a finansowo tego nie odczulismy wlasnie dzieki kupowaniu po troszku.Moja kolezanka kupowala wszystko w ostatniej chwili i wydala jednorazowo ponad 2 tysiace :o

Gość Karko1234
Witam jeśli szukacie fajnych, tanich ubranek polskich producentów dla Waszych pociech to zapraszam do sklepu internetowego www.patryczek.pl