Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzwoneczek7654

wyslac czy nie ?

Polecane posty

Gość Dzwoneczek7654

Mam straszna ochotę wysłać życzenia to byłego Nie gadamy ze sobą już 4 miesiąc Chciałabym mieć w nim kolegę Ale nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie ? Wiem, że on wogóle się nie zmienił i dlatego też nie byłabym z nim Ale wiem też, że kochał mnie i możliwe że czasem chciałby wiedzieć co u mnie słychać Próbowałam zaraz po rozstaniu w święta Bożego Narodzenia nawiązać koleżeński kontakt, ale nic z tego.. odpisał grzecznościowo a potem powiedzial, że nie ma czasu i ochoty.. Był zly na mnie.. Może teraz coś się odmieni? Z drugiej strony nie wiem czy nie poczekac do jego urodzin , czy to nie wyjdzie lepiej ?

Gość nie pisz on tylko gra
szkoda czasu na takiego

Gość hiena..cmantarna
Tez sie zastanawialam dlugo po czym wyslalam mu zyczenia i zaluje, bo nie jestem z nim 1.5 r a na wszystkie swieta itd sle mu zyczenia , a on rzadko kiedy odp :]

Nie wysyłaj, bo on odbierze to jako twoją natarczywość. Nie szmać się! Miej troche honoru!

Gość hiena..cmantarna
jeszcze sobie koleś pomyśli, że coś do niego mam :P

Gość przejebane być przystojnym
ja wysłałem do ex.... niech widzi suka że mam gest

Gość Dzwoneczek7654
hmm ale kiedy wyciągnąć rękę na zgodę jak nie teraz? no chyba że on jest z tych ludzi, ktorzy nie umieją w zgodzie żyć..

Dzwoneczek a długo byliście razem? Kiedy się rozstaliście?

Gość dla ex sie nie pisze
i nie dzwoni tak robią tylko desperaci:o

Gość olej dziada
:D

Gość Dzwoneczek7654
2 lata i uwazam ze powinnismy rozmawiac jak normalni ludzie

Gość pytająca23
Też się właśnie zastanawiam, jesteśmy 1, 5 roku po rozstaniu. On ze mną zerwał ale życzenia też przesłał z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Rozstaliśmy się, wina była po obu stronbach sama nie wiem. Chciałam też napisać byśmy wyskoczyli na jakieś piwko ale nie wiem czy to dobry pomysł?? Co myślicie?

Wiesz co, ja się ze swoim eksem rozstałam w listopadzie, i absolutnie nie czuję potrzeby życzyć mu cokolwiek - było, minęło, nie ma już uczuć z mojej strony, zresztą to ja zerwałam - więc po prostu jest obojętność. I jeśli on by mi nagle zaczął wysyłać życzenia czy grzecznościowe smsy, to tylko bym się wkurzała i uważała to za żałosne - mimo ze też dorosłymi ludźmi jesteśmy ;) Nie wysyłaj, nie płaszcz się, bo jego zdanie o Tobie pójdzie jeszcze bardziej w dół - tym bardziej że Ci pisał że nie ma ochoty na kontakty :) Olej dziada i tyle :)

Gość Dzwoneczek7654
tylko , ze u nas bylo w sumie dobrze i pod koniec duza klotnia.. nawet sobie nic nie wyjaśniliśmy, nie rozstaliśmy się w zgodzie, a gdyby przestal całkiem coś do mnie czuć to myślę, że normalnie by się ze mną spotkał i podziekował za współpracę. PRzynajmniej do tego jestem przyzwyczajona. A z drugiej strony, to wlaśnie chciałabym czasem się dowiedziec co u niego słychać z czystej ciekawości , bo był dla mnie ważny i zyczę mu dobrze, bo widzialam w nim przyjaciela tez.

Gość pytająca23
Ja chyba wyśle, w sumie nic nie mam do stracenia:/ Najbardziej tylko boje się ośmieszenia ale w sumie to tylko życzenia i nic więcej...ech nie wiem

Gość pkjhgf
nie, nie wysyłaj, ja byłam w podobnej sytuacji, oni maja razona dume i nie potrafia sie zachowac jak narmoalni ludzie, to strata czasu

Gość Dzwoneczek7654
wiec jak sie moge do niego ponownie zbliżyc?

Gość olej dziada
i nie zblizaj sie do niego. on ma cie w dupie, wiec daj se luzu kobieto.

Dzwoneczek, jesli masz ochote napisac, to napisz. Poza tym to sa swieta a was cos laczylo. Ludzie na poziomie skladaja sobie zyczenia. Tylko swinie zapominaja o wszytkim z chwila gdy odwroca sie do kogos ogonem :o

Gość ijhihinjkbihoho
Nie dzwoń, nie esemesuj, nie kontaktuj sie. Zobaczysz on jeszcze przyjdzie w laske

Gość Dzwoneczek7654
Chyba jednak nie wyślę. On mój numer też ma. Poszukam innej okazji, żeby się odezwać. Chciałabym się spotkac, pogadać, bez zbędnego rozpamiętywania. Uważam, że to była by dorosła decyzja, a nie glupie wyzywanie na gg po rozstaniu i zerwanie z dnia na dzień bez żadnego kontaktu.

hehe a ja od samego poczatku utrzymuje kontakt po zerwaniu ze swoim bylym i jestesmy na dobrej stopie kolezenskiej nawet sie pogadac da:)

Gość mirabelka26
skoro to były to po co chcesz nawiązywać kontakt - to moze zostać odebrane jak chęć powortu - nie baw się czyimiś uczuciami, przyjaciółmi nie będziecie, bo skoro on Ciebie kochał to go kontakt z Tobą tylko zaboli i rozdrapie stare czasy. Tobie byłoby z nim łatwiej się kumplować skoro go nie kochasz, ale pomyśl jakbyś sie czuła na jego miejscu?

Gość supersupemsmmmaa
masz problem? szukasz pracy i nie wiesz kiedy znajdziesz? nie wiesz, czy Twój partner odwzajemnia Twoje uczucia? Masz rozterki życiowe? wejdź: http://wrozbyonline.pl/5202 zarejestruj się wybierz jasnowidza/wróżbitę/doradcę życiowego i spytaj go

Gość Dzwoneczek7654
mirabelka ja wciaz cos do niego czuje :) i chce chociaz miec ta namiastke ze skoro sie znamy i troche razem przezylismy to warto od czasu do czasu pogadac a wydaje mi sie ze dorosli ludzie moga do siebie pisac i rozmawiac ze soba..

Dzwoneczek - jeśli wciąż coś do niego czujesz, i będziecie się odzywać, to czuć nie przestaniesz, i będziesz żyła nadzieją że z tego koleżeńskiego odzywania się będzie coś więcej. A skończy się tak, że zostaniesz co najwyżej pogotowiem seksualnym, jak jemu się będzie chciało :/ To głupota i ranienie samej siebie.

Gość Dzwoneczek7654
Chciałam, żeby wiedzial, że mimo wszystko byl dla mnie ważny i życzę mu dobrze. Chciałam mu to powiedzieć po zerwaniu bezpośrednio jednak nie dalo się. Jestem zwolenniczką zakańczania wszystkiego z kulturą. Taka już jestem, że nawet gdy się z kimś po prostu kumpluje, a potem przestaje, to zawsze o tych ludziach ciepło myślę, choć życie idzie dalej.

Gość uciekajacy zajaczek
a moj nie napisal. sama sie zastanawialam czy napisac i pomimo ze jest mi ogromnie przykro nie zaluje ze nie wyslalam mu zyczen. skoro tyle lat poscil w zapomnienie ja powinnam zrobic to samo. ;(

zajączek - ile lat? I tak lepiej puścić w zapomnienie :)