Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna pusia 1988

Jestem sama i nikt mnie nie chce :-(

Polecane posty

Ja wiem, że mozna tak do jutra wyszukiwac argumenty za i przeciw. ja byłem gruby bo do popoludnia pracowałem a potem siedziałem na wykładach i obiady jadałem przez pięć lat ok godz 24. Ale to było moje zaniedbanie. Wystarczyło pół roku żeby schudnąc a potem każdy miesiąc to tylko praca nad coraz lepszym efektem. Wystrczy chcieć. Najłatwiej zwalac na geny i choroby zamiast póśc na trening albo spacer. Nie mądrzył bym sie gdybym tego nie przeszedł.

smutna pusia 1988 zaczynam zastanawiać się czy to nie jest prowokacja.Ktoś kto chce schudnąć nie gadałby takich głupot,że czekolada nikomu nie zaszkodzi.Ogarnij się dziewczyno jeśli twój post jest prawdziwy

Gość smutna pusia 1988
Jak to prowokacja? Człowiek jest po to, by korzystać z przyjemności, a co mi zostanie z życia, kiedy będę jadła tylko sałatę i piła wodę?

diabeł wcielony ok więc co powiesz na to,że prznajmniej 2 godz dziennie robię sobie przejazdzki rowerowe,oprócz tego przed spaniem ćwiczę,pracę mam w ciągłym ruchu,jem artykuły lekkie,zero słodyczy więc dlaczego nie mogę zrzucić zbędnych kg?

kafetarianka - Smutna pusia to stała bywalczyni forum, od bardzo, bardzo dawna zakłada tego typu tematy. Moim zdaniem to prowokacje. Chociaż mogę mylić się.

Diabeł, rozmawiasz z osobą po AWF'ie, która ma psa z adhd, potrzebującego codziennie goniaczki i długich spacerów ;) Ruchu mi nie brak, zdrowego odżywiania też nie :) Kafeterianka - no cóż, ja się oswoiłam z myślą że dolnej granicy BMI nie osiągnę choćbym stała na rzęsach i klaskała uszami :D Się ma krągłości tu i ówdzie, ale mojemu to nie przeszkadza, a wręcz bardzo pasuje :) Jak to stwierdził - lubi mieć za co złapać i w co klepnąć ;)

Ona.. i taka postawa mi się podoba :D Brawo dla ciebie :) Mam kilka kilo za duzo,ale one mi nie przeszkadzaja nauczylam sie juz z nimi zyc i zaakceptowalam je :DPomimo tego,że nikogo nie mam to wiem,że zjawi się ktoś w moim życiu,któ również je zaakceptuje:)Kochanego ciałka nigdy nie za wiele;)

Gość smutna pusia 1988
halo, te smutne pusie poza rozpoczynającym wątek to podszywy halo!

Gość a ja mam zamiar
sie obzerac przez cale swieta, bede topila smutki w jedzeniu, bo swieta spedzam sama i dobrze mi z tym. Autorko sie nie przejmuj glupimi docinkami, i debilnymi komentarzami tu. zycie jest za krotkie, zyj tak jak chcesz i rob co chcesz

Gość ta co była z dziwolągiem
ja ważę 68 i mam 168. zaczynam wyglądać dobrze przy wadze 62 mam chłopaka od dawna

Gość ta co była z dziwolągiem
też lubię słodycze ale bez przesady, nie wpierdzielam dziennie tortu, marsa, trufli i kinder niespodzianki :o

Kafeterianka, jak mój przykład pokazuje, są faceci którzy krągłości lubią, tak samo jak są faceci którzy lubią chudzinki - o gustach się nie dyskutuje :) Mieszkałam na studiach z modelką, i obie przeżywałyśmy traumy - widząc ile ta druga je :D A z naszej dwójki ja niedojadałam, a ona jadła ponad stan ;) Zazdrościłam jej przemiany materii, i to strasznie ;) Ale - żeby było ciekawiej, to zawsze wokół mnie się więcej facetów kręciło, i nie mówię tego jakoś złośliwie czy żeby coś udowadniać, tylko tak po prostu :) Ale zauważyłam jeszcze jedną tendencję - jak ktoś pisze że ma trochę nadprogramowo, to wszyscy widzą oczyma wyobraźni chorobliwie otyłe osoby, takie jak na zdjęciach w necie są 'ku przestrodze' - co też idiotyczne jest, bo inaczej wygląda osoba która ma 5 kg więcej, a inaczej taka która ma 50 kg więcej ;)

Ona.. tak jak mówiłam nikt nie jest idealny,a mnie tam moje 8 kg się podoba :D Dobrze,że jest tu ktoś kto myśli tak samo jak ja :)