Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co na apetyt

Tabletki pomagające w odchudzaniu - zmniejszające ochotę na słodkie

Polecane posty

Gość co na apetyt

Witam. Niestety muszę schudnąć jakieś5-7 kg. Chodzę na fitness, staram sie zdrowo odżywiać i nie jest zbyt wiele, niestety mam cały czas ochotę na podjadanie które cięzko kontrolować. Staram się wtedy zjeśc jakis owoc lub jogurt ale nie zawsze to pomaga. Potrzebuje czegoś co pomoże mi utrzymac w ryzach mój apetyt, myslałam o jakims preparacie z chromem? Czy jest skuteczny i bezpieczny? A może polecacie coś innego? Nie chce cudownych tabletek na odchudzanie, które rozwalą mój układ pokarmowy itp. Chce coś co mi pomoże w walce z kg skutecznie i będzie uzupełnieniem diety i ćwiczeń. Będe wdzięczna za pomoc

Gość chromka
ja jeb chrom który pęcznieje w żołądku i mój popęd na słodkie zmalał :P

Gość co na apetyt
chrom nie pęcznieje w żołądku, co najwyżej błonnik... Chrom działa w inny sposób dlatego zastanawiam się czy faktycznie jest bezpieczny

Gość Maniulkaaaaaaaaaaa
chrom aplefit polecam

Gość Nie nie nie i jeszcze raz nie
chrom nie zmniejsza apetytu na słodycze. wcale nie działa.

Gość z tabletkami z jodem
raczej ekesperymentowac nie bede.

Gość blonnikfan
Sproboj stosowac blonnik witalny: http://www.blonnikwitalny.pl/p/477/strona daje on uczucie zapelnienia... jest to preparat naturalny wiec zadna chemia i najproscie w swiecie nie chce ci sie po nim siegac po slodkie. ja juz stosuje jakies 6 tyg i sa efekty :D 1.5 kg mniej :D

Gość gość
zielona kawa jest dobrym wyborem, obecnie je spożywam. na hamowanie łaknienia polecam Ci zaś slimcea. też doskonały środek.

Gość Alksandra_298
Ja biorę te tabletki wspomagające odchudzanie http://wsad.it/gosc/oxotrim . Mnie pomagają poskromić wilczy apetyt i na słodycze, i na inne przekąski.

Gość gość
podbijam: slimcea według mnie najskuteczniejsza no i wiem co łykam bo skład jest podany.