Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed 30

Mam 29 lat moj facet oglada sie za laskami lat 20-25

Polecane posty

Gość przed 30

to znaczy ze juz zawsze bede przegrywala z mlodszymi? nie mam szans na faceta ktory nie bedzie sie za takimi ogladal? ja rozumiem ze one sa atrakcyjniejsze ale gdzie milosc...tacy sa faceci?

Gość malinossia
Faceci sa wzrokowcami- jezeli jest krotka spodniczka, badz falujacy tylek- wzrok samoczynnie kieruje się na pożadany obiekt- to po pierwsze. Po drugie- faceci nie mysla o tym, ze nas to za przeproszeniem wkurwia.. a po trzecie facet to swinia, i niezaleznie ile lat bys miala, 20 25 czy 30 to i tak on bedzie sie ogladal za fajnymi laskami...

Gość dlaczego uważasz że są
atrakcyjniejsze? Znam kobiety 35 letnie i wygladaja jak 25 latki bo to kwestia genów i dbania o siebie. Olej go

Gość przed 30
wiec nie wiem czy jest sens sie wiazac ehh

Gość dlaczego uważasz że są
jestes jeszcze taka młoda znajdziesz sobie takiego który swiata poza Tobą nie będzie widział, całuski:-)

Gość a ja mam taki pomysł
zacznij podrywać facetów albo znacznie starszych od niego albo młodszych, raczej tych młodszych i go trafi i się opamieta:D

Gość a moj za 15-18
ja mam 28, a moj facet wlasnie zabawia sie z laska majaca 18lat! on jest -byl moim jedynym , a ona miala niestety bardzo duzo partnerow sexualnych... te 20-25 jeszcze,ale ta 18stka!! w dodataku usunela ciaze!! ten moj wie ze ona lata na lewo, nie myslalam ze tak baardzo go napali... ponoc tam zerwala z jednym, byla z drugim a z tym moim sie umawiala i tak teraz ten moj w 7 niebie:///// ehhhh ..aha w tym czasie tez za jakas 15latka sie ogladal tzn na necie juz sie umawiali, gl chodzi o milosc, ale zawsze jest temat sex, ....:/