Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Junnniii

samotna mama...

Polecane posty

Gość Junnniii

Dzis zostawil mnie chlopak, jestem w 2 miesiacu ciazy, a on mnie po prostu zostawil gdy wszystko bylo tak dobrze... Jak sobie samej poradzic? kupowac samej ciuszki, patrzec jak brzuch rosnie.. jak sie tym cieszyc?

Gość mamili
Jeszcze się nieraz uśmiechniesz.... jak poczujesz kopniaczki, potem zobaczysz pierwszy uśmiech... a twój były niech spada, nie wie, co traci.

Gość Junnniii
czy ktoras z was tez tak miala? kocham go bardzo, czy to przejdzie? ech...

Gość ravelka
hej junniii, jestem w tej samej sytuacji co ty, z tym ze jestem w 5 miesiącu. moj facet jest ze mną jeszcze ciałem, ale duchem juz nie, totalnie nie miałąm w nim wsparcia, mowił ze nie chce tego dziecka, namawiał mnie do aborcji, ale nie zrobiłam tego. przeraża mnie samotne macierzyństwo... ile masz lat?

Gość Junnniii
22 skoncze w kwietniu. Nie wiem co mam poczac, tesknie a nim kocham go brakuje mi wszystkiego, nie wyobrazam sobie jak mam si cieszyc z tej ciazy... cieszylam sie ze to nasz maluszek

Gość kardashia
Ja mam 20 lat i jestem w ciąży chłopak ma też 20. Mamy mieszane uczucia co do dziecka bo chcemy go ale bardzo boimy się,że sobie nie poradzimy. Moim zdaniem chłopak sie opamieta i wróci albo raptem jak bedziesz juz po porodzie przyjdzie by odegrac role ojca. Ale pamiętaj najwazniejsze to by byl przy Tobie w tych najtrudniejszych ciążowych miesiącach choc potem pewnie też nie będzie łatwo.

Gość kardashia
A dlaczego Cię zostawił? Matko jacy faceci sa głupi! Jak coś ich przerazi a szczególnie obowiązki to uciekają...

Gość Junnniii
on taki jest, zrywal ze mna bardzo czesto, ale mowil potem ze wiecej nie zerwie, zadzwonilam do niego w nocy z pretensjami ze wciaz gra w jakas glupia gre a rano ma wstac i przyjechac, poklocilismy sie (zaluje) i powiedzial ze ma dosc mojego charakteru ze tyle razy dawal mi szanse i wiecej nie da...

3mCie sie jakos. Z nimi czy bez dacie rade. Znam znacznie gorsze historie i moze kolorowe zycie nie jest ale dziecko to moze wielki obowiązek ale i szczęście.

Gość Junnniii
ja wiem ze niektorzy maja gorzej, po prostu naiwnie sie cieszylam, ogladalismy spioszki wybieralismy imie, wozki, dawal buzi w brzuszek a teraz nagle bede sama...

Gość Junnniii
nie wspomne o tym ze pwoiedzial ze zalatwi aborcje :/