Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doremifa

Gdzie te czasy, kiedy na tym forum byli inteligentni ludzie ?

Polecane posty

Wróciłam na to forum z nadzieją, że spotkam starych, dobrych znajomych, ludzi, którzy zakładają sensowne lub śmieszne topicki, z którymi miło się "gawędziło" kiedyś. To, co widzę na tym forum, przeraża, a jednocześnie zniechęca do odwiedzin. Tematy wzięte rodem z horrorów, większość dziewczyn opuszczona, stłamszona, nieszczęśliwa bo facet ją zostawil, jest w ciąży, nie umie się rozstać, bije się z mężem...to jakaś patologia, a nie dawne forum. Gdzie podzieli się ci wszyscy wspaniali ludzie, ukrywający się pod nickami: pasikonik, anioł, akido, mortifer, hulajnoga, maurycy, sąsiad z I piętra, annika koziołki fika, dogrzany, ychhh, pistacja, kornik, jaromir, ijo, migulina, kreska, jagina, ojka, no_ewcia, zakłopotka, śliweczka, korina, łeł, izabela łęcka, do, re, mi, fa, sol, la si, sebaa,trawnik, papierowe nożyczki, ciri, sisi ...i wiele, wiele innch ? Mam nadzieję, że to się zmieni, a osoby, które piszą tu bezmyślnie, i zakładają idiotyczne topicki znikną z tego forum oszczędzając sobie wstydu. Pozdrawiam z okazji Świąt Wielkanocnych, życząc wszystkim zdrowia i wszelkiej pomyślności 🌼 🖐️

Gość środa w czwartek a w sobotę
zmądrzeli i odeszli

Gość to musialo byc bardzo
dawno. za wyjatkiem kornika i papierowych nie znam tych nikow.

Gość zauroczona:):)
ja jestem mondra

Gość przecież to formu to zawsze
była patologia

tez sie zastanawiam po co tutaj siedze. Ludzie pierdola, doslownie pierdola bo tego nie da sie inaczej opisac, takie dyrdymaly ze czasem zastanawiam sie czy ja jestem wogole normalny ze to czytam.Od czasu do czasu nawet sie uszczypne bo wydaje mi sie ze jestem w jakims wyimaginowanym swiecie , przeciez taka wszechobecna glupota jak tu nie moze istniec naprawde

Gość tez jestes patologia
skoro tu piszesz.

Gość dzifny
moze tak im dobrze w zyciu, ze szkoda im czasu zeby tu zagladac ;)

Gość odezwałą się patologia
pisząca o tym, że prawda o tym iż jesteście patologiami to patologia. :classic_cool:

Gość inteligentny to był tylko
tomek z szamotuł i andrzej astronom

ale to fakt, poczytajcie sobie wypowiedzi ludzi w watkach zalozmy z 2004, 2005 roku i te obecne. Aktualny poziom debilizmu jest nie do zmierzenia