Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahaegeatgtsa

PODOBAJĄ WAM SIĘ TAKIE BUTY

Polecane posty

Gość krewetka26
te pierwsze ok, tylko nizsze

Gość nieinterereborikitiki
NIE

Ludzie, co Wy macie z tymi butami?! Chciałam sobie kupić zwykłe adidaski, tak na latanie i nigdzie nie ma! Wszędzie te okropne kobyły. Obeszłam wszystkie sklepy z butami w moim mieście i serio prócz skejtów nie ma nic. Nie wiem, w ogóle co to za moda, żeby kobiety w takich baryłach chodziły. Delikatne adidaski musiałam zamawiać w necie, bo przecież nie mogę wszędzie biegać na szpilce, czy w balerinkach. A te duże coś raz pożyczyłam od siostry idąc z psem. Czułam się ,jak rolnik w gumiokach. Także odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: NIE.

Gość fsffsf
calkiem spoko, ale te ostatnie srednio, 1 lub 2 opcja

Gość fsffsf
a najfajniejsze to tenisowki biale zwane czeszkami

Oj nie, wierz mi, że szukałam chyba z dwa tygodnie. Jak już coś znalazłam to np. różowe albo żółte w fioletowe kropki. Coś zwykłego, nie rzucającego się w oczy było nie do znalezienia. Chociaż przyznam, że trzy dni po zakupie w necie w Deichmannie idąc po szpilki przez przypadek między skejtówami znalazłam jedną parkę zwyklych, najzwyklejszych czarnych butków. A no, są jeszcze trampki, ale chyba nie wypada mi już we wzorzystych trampostrzałach śmigać:) Wesołego Alleluja dla wszystkich:)

Gość hahaegestas
nie mam 13 lat, poprostu podobają mi się takie buty i według mnie są wygodne :). Też mi się najbardziej podobają te pierwsze, ale i tak ich nie kupię , bo szkoda mi tyle pieniędzy na nie. Może jeżeli byłyby tańsze:) ale popatrzeć i pomarzyć można :P

nie sa najdrozsze! ladnie sie prezentuja, jednak warto zwrocic uwage na to czy buty sa klejone czy szyte! klejone moga sie rozpasc a szyte sa wytrzymale. Niektore sa duzo drozsze od tych ze zdjec, ale sa tez tansze i tez firmowe, warto sie rozejrzec

Gość hahaegestas
w sumie masz racje. Moze jednak szarpnelabym sie na te pierwsze :P:P ale nie ma mojego rozmiaru, moze na allegro beda, chociaz watpie. Najczesciej takie buty sa wlasnie powyzej 200-300zł. Teraz duzo jest ich w sklepach, nastolatki najczesciej wlasnie takie kupuja:)

Gość wkurzona jestem ze nie wiem co
circa i vans to dobre firmy, poszukaj też adio czy etnies, też robią tego typu i jakościowo bardzo dobre przy cenach, powiedzmy, ludzkich.

Gość kardashia
Ogólnie spoko takie sportowe i młodziezowe. Najfajniejsze te drugie

Gość Laseczkaaa11
Chcesz dostać zupełnie za darmo najróżniejsze gadżety? Wystarczy zbierać punkty i wymieniać na nagrody. Zapraszam i polecam ! http://www.tinyurl.pl?Cm6HNela :)