Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donna_20

Mam Wątpliwości:(

Polecane posty

Gość Donna_20

Hej pisze tutaj bo mam wątpliwości i prosze o jakies normalne opowiedzi które moga mi pomoc je rozwiac... A wic sytuacja wyglada tak ze mam chłopaka od mozna powiedziec 2 lat w czym mielismy kilka przerw i ostatnio zauwazyłam ze miedzy nami jest cos nie tak nie mozemy sie dogadac, w jego telefoni widzialam wiadomosci ktore pisal z kolezanka na temat naszego zwiazku po czym sie wykrecal ze to nie jest prawda ze mu zalezy na mnie i wogole a na dodatek teraz pisze z jakas dziewczyna ktora poznal na fun skanie i oklamal mnie ze chce napisac koledze ile km jest do tej miejscowosci a okazalo sie ze pisal tej dziewczynie ile ma do niej...Wspomne również ze bardzo mi na nim zależy i bardzo go kocham...Co ja mam zrobic?? Poradżcie cos...Prosze

Gość zostaw drania

Gość ccchfh
czy ty jestes glupia?nie widzisz ze to koniec?znudzilas mu sie. chcesz byc z kims dla kogo jestes nudna?zakacz to.zachowaj klase.

popieram moich przedmówców. nie warto tego ciągnąc skoro On robi Tobie takie rzeczy. olej Go nim on oleje Ciebie:)nie ma sensu marnować przez Niego czasu.:))