Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasty product

Myślicie, ze mogę tak sie ubrać do szkoły w pierwszy dzien po swietach?

Polecane posty

Gość hahaegestas
to jakis zart prawda?:D

Gość rwdedwe
jejku, jaka straszna ta dziewucha a strój - do szkoły nie bardzo ale przede wszystkim jet to niezbyt ładna, czy eleganckie

yyyy..zależy od szkoły ale w mojej szkole na pewno byś była odbierana za dziwke...

Gość monday moorning...
W pierwszy dzień po świętach nie, ale w drugi jak najbardziej

Gość lilllliannna
ale dziwa koczkodan :D

Gość wkurzona jestem ze nie wiem co
jak schudniesz tak z 10 kg, żeby ci się te wałki i boczki nie wylewały - możesz :)

jeśli chcesz się ubrać jak na imprezę i/lub wyjść na dziwkę/osobe z syndromem słodkiej idiotki to możesz

Gość nasty product
ja na poważnie. u mnie w szkole, wiekszasc dziewczyn jest brzydkich, ja jestem uwazana za ta z ladniejszych. a dziwką nie jestem i mnie się ten ubior nie kojarzy w ten sposob. lubie siebie taka, tylko, ze to nowe ciuszki i chce wiedziec, czy niezbyt wyzywajacy tak po swietach. ogolnie ubieram sie skromniej, tylko chcialam zrobic wielkie wejscie. no i nie uwazam, zebym byla - jak tu komentuja - brzydka.

Gość wkurzona jestem ze nie wiem co
brzydka? nie komentuje, to jest kwestia gustu. zreszta na zywo mozesz wygladac inaczej. ale, niestety, jestes za gruba na takie ciuszki.

Gość ghgh
a ja uwazam ze jestes brzydka :o

Gość nasty product
w takim razie ubiore jakas inna bluzke, ale rownie fajną :) ale nogi są w porządku? spodniczke chyba zostawie, a o tym schudnieciu to myslalam i chyba tak z 5 kg w dol sie przyda...

Gość nasty product
ghgh - moze nie jestem w twoim typie, ja siebie taką lubię

Gość aleamada
jakchodzisnareligietojaknajbardziejbędąnapewnozauroczeni

Gość nasty product
chodzę na religię i Siostrze nie przeszkadza taki ubuor, bo u mnie w szkole glownie tak sie dziewczyny ubieraja, tylko troche skromniej, zreszta ja tez, tylko jak juz pisalam to ma byc wielkie wejscie

Gość Warwik
ale paszczak zaraz rzygnę

Gość nasty product
Warwik - ja się nie pytam o to, czy jestem ładna, czy nie, ale o ubranie.

Gość Kamil 89
wow ale sie podnieciłem daj mi adres kotku moze sie spotkamy na małe nieco

Gość szymon slupnik
zaloze sie ze jestes z jakies malej miescinki gdzie dziewczyny wygladajace jak kurewki jak ty na fotce sa na porzadku dziennym :o

Gość loolol
ale blachara buhahaha i ta platynka :D :D:D

Nieee! No co ty dziewczyno wiochę robisz? Tak do szkoły (nawet ja bym nie poszła) ale dam Ci kilka rad ;) po 1. Skróć spódnice ( gdzieś tak do szerokości paska od spodni albo krócej im krócej tym lepiej :D) 2. Podnieś CYCKI (Kochana puh-up to podstawa) 3. zrób głębszy dekolt (albo poproś kumpla żeby ci tą bluzkę porozrywał tak żeby ledwo zasłaniała cycki albo tylko sutki a najlepiej by nic nie zasłaniała) 4.buty...Hmmm niby w porządku ale lepsze białe i koniecznie lateks 5. Broń Cię Panie Boże nie zakładaj majtek (bo to obciach :P) 6. Nie wygol się (wiesz zimno może być a futerko da ciepełko :)) 7.Uciśnij to sadło czymś!! 8.Róż zmień na czerwień proponuje też dobrać odpowiedni napis np. "Wczoraj dyro postawił mi 5 dziś ja stawiam" albo "lubię szkołę bo wszyscy mnie tu pier** (nawet 70 letni pan woźny) 9. WŁOSY!!! toż to siano nie włosy !!! (Ale i na to mam rade prezerwatywę nasadzisz na łeb jako czapkę :) 10. Koniecznie zaczep jakąś laskę (najlepiej taką która ma kastety) będziesz miała darmowy tuning ryja :D 11. Z takim makijażem to do kościoła!!!! a nie do szkoły PO spełnieniu wszystkich powyższych podpunktów będziesz mogła śmiało z podniesioną głową iść do szkoły :D P.S Nie zapomnij przynajmniej 50 paczek kondomów no chyba że wolisz bez :)

Gość nasty product
grzsznica, dzieki za rady tak to sie ubieram w mniej skromnym wydaniu. to na fotce to jest taki maksymalny lajcik :)

Gość nasty product
Kamil - nie jestem z takich :O szymon - za duza ta miejscowosc nie jest, ale zgadza sie dziwczyny6 tak sie u mnie ubieraja, ale nie uwazam to za jak to ujales - kurewstwo grzesznica - nie uogolniaj mnie

Gość nasty product
ten post pod wypowiedzia grzesznicy to podszyw :O

Gość nasty product
w najblizszym czase planuje tez nowa fryzurke, co myslicie o takiej? ---> http://fryzury.info/fryzury/fryzury-dlugie-296.jpg ja juz musze isc, ale obiecuje, jutro poczytam wszystkie posty i dziekuje za odpowiedzi :) no i prosze o nie wyzywanie mnie.

Gość japko-japko
nasty produkt - nie jestes osoba ze zdjecia, gdyz znam te dziewczyne. Nie wypowiadam sie na temat jej wygladu, ale ty zaplacisz za wykorzystywanie jej zdjecia w sieci.

nasty najpierw zrób coś z kondycją swoich włosów bo jak dla mnie to siano (nie pisze tego by ciebie obrazić wyrażam tylko moją opinię) a co do fryzury to masz chyba troszku za krótkie te "włosy"

Gość dzidziu s sśiek
Nie chcę Cie martwić, ale wyglądasz na 40 lat :(