Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasty product

Myślicie, ze mogę tak sie ubrać do szkoły w pierwszy dzien po swietach?

Polecane posty

Gość japko-japko
NASTY PRODUKT NIE JEST OSOBA ZE ZDJECIA ! DZIEWCZYNA NA ZDJEICU MA DZIS OK. 25 LAT. autorko - nudzi ci sie ?

Ja pierdole!! to moja kolezanka z klasy. W zyciu bym sie nie spodziewala, ze ja tu znajde znaczy jej fotki!! Sa one z n-k, dziewczyna ma 28 lat :O Kiedys byla z niej fajna dziewczyna i kolezanka, normalnie sie ubierala a teraz nagle po LO tak zaczela sie ubierac. P.S. Zreszta to jej w sumie najgorsze foto, bo tak naprawde jest bardzo ladna i ma pelno fajnych fotek tylko ze wiekszosc w stylu pink.

Gość up.............
sorki ale wygladasz jak pasztet...i nie mysl ze to zazdrosc...jejku dziewczyno zrob cos z soba...albo nie! przestan robic i od razu bedziesz wygladala lepiej :(

Gość promienna^twarz
ale ona mowi,ze dalej chodzi do szkoly. widze,ze tradycyjnie dzieciom się nudzi biorą zdjecia z nk i robia z ludzi debili

Gość umca umca umca
ładna ręka. takie fajne wgłębienia i wygięcia. ja mam łape takiej samej grubości na całej linii. nie nie możesz tak się ubrać, bo te buty są zimowe

Gość yuuyuy
TO JEST PROWO IDIOCI!! CZYTAJCIE KOMENTARZE

Gość gość
Do szkoły to zawsze wygodnie i to jest najważniejsze. trzeba pamiętać też o dobrych butach, które są też wygodne. ja swoje kupiłam jakiś czas temu na http://adidas-oldschool.com/ i jestem mega zadowolona:)