Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xara_001

jestem niefotogeniczna

Polecane posty

Gość xara_001

Dlaczego wiele mało atrakcyjnych dziewczyn wychodzi na zdjęciach bardzo ładnie,czasem wręcz jak zawodowe fotomodelki, a ja odwrotnie? Mam duże powodzenie u facetów ze względu na wygląd jak i na charakter, ale nigdy nie wychodzę dobrze na zdjęciach i przez to mam kompleks. Czy dobry fotograf potrafiłby zrobić mi ładne zdjęcie? Nie chce mieć "podrasowanych" przez Photoshop fotek, bo na żywo naprawdę dobrze wyglądam, dbam o figurę i nie nakładam tony tapety na twarz, ale jak każdy chciałabym mieć jakieś własne fajne zdjęcia. :/

Gość Warwik
zapodaj foty

Gość zapodaj foty to ocenimy

tak naprawdę jesteś brzydka dopiero na focie widzisz braki swojej urody ale nie umiesz spojrzeć prawdzie w oczy jesteś pasztetem!!

Gość xara_001
nie będę "wrzucać" swoich zdjęć

Gość xara_001
GIMLI POWER nie wiesz jak wyglądam, wiec z góry nie możesz nazwać mnie pasztetem :) najwyraźniej nie czytałeś/łas uważnie - jestem atrakcyjna i mam powodzenie u mężczyzn

Gość xara_001
na jednym zdjęciu na 100 wyjdę ładnie. na innych niestety, albo dziwnie, albo nieatrakcyjnie, albo po prostu zwyczajnie mam szczerych przyjaciół, którzy zawsze mówią co myślą myślałam, że na kafeterii znajdzie się ktoś z podobnym problemem

Gość niegrzeczne to bylo
nie ma niefotogenicznych osob sa tylko kiepscy fotografowie ;)

Gość joydesign
Zdjecia czesto przeklamuja rzewistosc. Sama poprawiam zawsze swoje zdjecia bo wychodze jakbym miala schody krecone zamiast nosa;) Pomaga tez na wyszczuplanie. Polecam swoja pomoc doszlam juz do niezlej wprawy. http://joy-retusz.cba.pl/ joydesignretusz@gmail.com