Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta1212

Jak się odkochać ?

Polecane posty

Gość Marta1212

Może i to co piszę brzmi idiotycznie ale ja już naprawdę sobie z tym nie radzę ... Byłam z chłopakiem ponad rok,byliśmy prze szczęśliwi, każdy spędzony z nim dzień choćby na ławce w parku był najbardziej wyjątkowym dniem , czułam się najszczęśliwszą kobietą na ziemi , czułam , że to ten jedyny . Kochałam go jak nigdy dotąd. Nie myślałam, że człowiek jest w stanie tak kochać. Był dla mnie wszystkim , potrafił mi zastąpić wszystko. Mimo,że był przystojny i dość zamożny kochałam go miłością bezinteresowną, kochałam go za jego wnętrze, wydawał się najwspanialszym człowiekiem na ziemi ... A teraz nic już nie ma , ponad 8 miesięcy temu zostawił mnie jak znudzoną zabawkę , tak naprawdę nie znam powodu . On po kilku dniach znalazł sobie kogoś innego , najgorsze jest to gdy widzę na portalach internetowych komentarzyki od jego koleżaneczek , to wszystko wraca. A gdy go widzę zupełnie tracę panowanie , chcę się zapaść pod ziemię i skończyć ze sobą ... Od tego czasu mój świat runął , straciłam wszystko , nie mogę się pozbierać , nic nie ma dla mnie sensu , próbowałam pomocy u psychologa ale to też nic nie dało . Zawsze byłam pełna energii a teraz ? Jestem wrakiem człowieka , z niczym sobie nie radzę , nie mam żadnego sensu w życiu , nikt mi nie potrafi pomóc , wiem , że może to co tutaj pisze jest chore ale próbuję wszystkich metod , potrzebuję pomocy bo nie wyrabiam już , praktycznie od kilku miesięcy śpię po kila godzin , czego bym nie robiła myślę o nim , nie mogę się na niczym skupić a najgorsze jest to , że mam przed sobą maturę. Dlatego błagam was , pomóżcie mi , co mam zrobić , co wy zrobiliście w tak cholernie trudnej sytuacji bo na pewno nie jestem jedyną tak zranioną dziewczyną ...

Gość zonaty maz
zerzne ci porzadnie dupeczke to zapomnisz o nim

Gość Skąd ja to znam???
Wykasuj jego numer telefonu, pozbądź się rzeczy które Ci o nim przypominają, rób wszystko żeby zająć myśli czymś innym. Czas Ci w tym pomoże:-))

Gość Marta1212
zonaty maz ; jestem kompletnym dupkiem , brzydze się takimi jak ty , ale niestety i tacy muszą istnieć . ;| skąd ja to znam??? ; nawet nie wiesz ile prób już podjęłam , wykasowałam wszystkie jego numery , zerwałam z nim kontakt ale i tak nie mogę sobię z tym poradzić. Mieszkamy tak blisko siebie , że prawie praktycznie dzień w dzień go widzę ... Byłam u psychologa i też to na nic ... Nikt mnie nie potrafi zrozumieć , a moi rodzice traktują mnie jak śmiecia bo nie mogą znieść tego , że z jego powodu ciąglę płaczę , nie mam żadnego oparcia ... Przez niego nic prawie nie jem , doszło do tego , że przy wzroście 182cm ważę 47 kg , to jest straszne ....

Gość zonaty maz
za 5 lat powiesz jaka bylam glupia pisda ze za nim latałam a ja ci to mowie juz dzisiaj

Gość Marta1212
zonaty maz ; może i tak może i nie ale ja potrzebuję pomocy teraz , potrzebuję skupienia , mam mature za miesiąc a jak narazie jestem w kompletnym proszku ...

Gość Skąd ja to znam???
Wiem, że to bardzo trudne. Szybko i "na zamówienie" nie zapomina się przeżytych wspólnie chwil (szczególnie tych pięknych, cudownych). Ale spróbuj często przypominać sobie wszystko co spotkało Cię złego z jego strony- wiem, że to bardzo boli, ale pomaga w przekonaniu samej siebie, że ON NIE ZASŁUGUJE NA MNIE!

Gość Marta1212
skad ja to znam ; tak wiem , jest to jakiś sposób ale tych złych chwil praktycznie nie było i choć wszyscy mi wmawiają to , że on na mnie kompltnie nie zasługuję , że niejeden chłopak marzy o tkaiej dziewczynie jak ja to ja nie potrafię o nim zapomnieć i chcę tylko go , a inni mnie zupełnie nie interesują a to już stanowczo za długo trwa , ja po prostu wariuję ...

Gość Skąd ja to znam???
I mają rację! On nie zasługuje na to abyś o nim myślała, abyś spojrzała na niego gdy spotkacie się przypadkiem. Ignoruj jego osobę. Wiem, że w środku aż skręca, ale spróbuj udawać że jest Ci zupełnie obojętny.

Gość sprawa warta uwagi
Znajdź sobie nowy obiekt westchnień.

Gość Marta1212
sprawa warta uwagi ; mówiąc szczerze to nie mam co narzekać na zainteresowanie płci przeciwnej i momo , że jest kilku teoretycznie ciekawych ''obiektów'' mnie oni absolutnie nie interesują , nie wiem co ze mną jest ...

Gość hulajdusza
Ja się dzisiaj rozstalam z facetem właśnie i dosłownie nie wiem co ze sobą zrobić, jestem jak sparaliżowana, nawet płakać nie mogę, a w głowie tylko jedna myśl - że popełnię samobójstwo. I naprawdę to zrobię ! Pomóżcie :( !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość siała baba mak nie wiedziła ja
Marta podaj mi wasze daty urodzenia

Gość Skąd ja to znam???
Autorko, piszesz że nie było złych chwil. Przecież potraktował Cię jak zabawkę, porzucił Cię i szybko znalazł sobie nową- to jeszcze gorzej niż byście się kłócili. Takim zachowaniem pokazał, że mu na Tobie nie zależy i że Cię nie kocha:-((

Gość Marta1212
siała baba mak nie wiadziała ja ; moja data ur, - 16.12.1991 jego data ur. - 16.04.1994 hulajdusza ; naprawdę Cię rozumiem , ja przeżywam to samo dzień w dzień biję się z myślami samobujczymi , wstyd mi się przyznać ale kilka razy próbowałam to zrobić ... kiedyśkilka razy się pociełlam , prbowałam przekdawkować leki ale zawsze brakowało mi odwagi na ostateczną decyzję ... Przez to wszystko był czas gdy zaczęłam brać używki i robić rzeczy straszne , najgorsze jest to , że nie mam żądnego oparcia , niby mam grono przyjaciólek ale to mi nic nie pomaga , próbują mnie wyciągać na imprezy a ja albo siedzę i patrze w sufit albo wychodzę i tak to się koczy . I w dodadtku ból nie ustępuje od tylu miesięcy , tak mi Ciebie szkoda kochanie , wiem co czujesz ...

Gość siała baba mak nie wiedziła ja
przejdzie Ci nie bój się znajdziesz lepszego

Gość Marta1212
skąd ja to znam ; wiem i próbuję sobie wmawiać to , że jest najgorszym frajerem na ziemi ale nie potrafie , to uczucie jest tak mocne , że odbiera mi całkowicie racjonalne myślenie i jestem pewna , że gdyby do mnie napisał , że chce żebym mu posprzątała dom to ja bey wahania bzm to zrobiła ;( tak wiem , jestem żałosna ...

Gość Marta1212
siala baba mak ; jego data urodzenia to oczywiście rok 1991 , z tego wszystkieog nie widzę już co piszę ;|

ja piericze,to co bedzie ze mna jak ja jestemw facetem osiem lat...zameuirzam od niego odejsc,bo w ogóle mnie nie szanuje,ale nie potrafie bo za barzdzo gnoja KOCHAM:(

Gość Skąd ja to znam???
Dziewczyny nie warto!!! Rozumiem wasze emocje, bicie się z myślami- wiem co to znaczy kochać bezgranicznie faceta przez którego się cierpi. Też walczę sama ze sobą, czasem sobie popłaczę, ale wiem że nie będę szczęśliwa z człowiekiem który mnie rani. Nie warto marnować sobie życia przez jakiegoś faceta!

Gość Seniorrro
Przyjdzie taki dzień, że pojawi się ktoś nowy w Twoim życiu, ktoś kto zmieni Ci cały świat. A Ty zapomnisz o tamtej miłości. Musisz tylko głęboko w to wierzyć. Życie jeszcze nie raz Cię pozytywnie zaskoczy. Pozdrawiam.

Gość Skąd ja to znam???
Marta, nie jesteś żałosna. Doskonale cię rozumiem- przechodziłam to (chyba?- bo mam nadzieję że to już nie wróci). Nie było łatwo, ale dałam radę. Ty też sobie z tym poradzisz.

Gość zonaty maz
wklej fotke to powiem ci czy faceci za toba sie ogladaja

Gość Marta1212
agniesia8787; tak to już jest , że gdy się kogoś kocha nie myślimy racjonalnie , uczucia nami rządzą . Po tym co mi zrobił , jak mnie upokorzył i zranił moim marzeniem jest to aby do niego wrócić na każdych warunkach , byle być blisko jego ... To już się przeadza w obsesję ... Z jednej strony zrywam z nim kontakty a z drugiej jetem nawet zdolna do śledzenia jego , potrafię godzinami snuć historyjki jak możemy znów do siebie wrócić , potrafię wpatrywać się w jego zdjęcie cały dzień , nie mówiąc już o wszystkich pięknych wspomnieniach , o tym co przeżyliśmy ... A jeśli już nigdy do siebie nie wróicmy nie ma szans bym kogoś pokochała po prostu boję się kochać i nie życzę najgorszemu wrogu tego co teraz czuję . To wszystko mnie przerasta , sama nie dam rady ...

Gość Marta1212
zonaty maz ; człowieku z okazji świąt przede wszystkim życzę ogarnięcia , to nie jest portal randkowy tylko szukam pomocy , więc szukaj szczęścia gdzie indziej !

Gość Why So Serious
Marta1212 Kocham Cię

Gość Marta1212
Why So Serious ; że niby co ?

Gość Why So Serious
Kocham Cię

Gość Skąd ja to znam???
Jeśli na prawdę chcesz o nim zapomnieć, to dasz radę!