Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta1212

Jak się odkochać ?

Polecane posty

Gość chciałabym znać odpowiedź
oczywiście na pytanie które zadała autorka ;)

Gość Skąd ja to znam???
Tak jak tu wszyscy radzą- wszystko po trochu dokłada się do końcowego sukcesu. Tylko każda osoba potrzebuje inej ilości czasu na odkochanie.

Gość Marta1212
Chciałabym mieć tyle siły ile wy macie , móc kierować się umysłem a nie sercem ale cóz to nie moja wina ... będę się starała ... lecz wiem jedno , nie mogę całkowicie wykreślić go ze swojego życia

Gość Robski
Zapoznaj sie z nowymi ludźmi, być może przy głupim siedzenu na ławce poznasz kogoś odpowiedniego lub poprostu zapomnisz o tym typie jeśli on by cie zobaczył z jakim kolesiem napewno zrobi oczy i sie wkurw;wi nowe znajomości zabiją wspomnienia o starych... Mam nadzieje że pomogłem... 3m sie Ciepło: )

Gość jak to boli;(
hej nie wiem czy ten wątek dalej jest aktywny ale właśnie jak się odkochać jak to tak boli chociaż minęły już 4 miesiące ja dalej go kocham nie potrafię być z kimś innym a mój ukochany już kogoś ma:( jest mi bardzo z tym ciężko nie mam nawet komu się wygadać;( ktoś kiedyś powiedział że czas nie goi ran, on tylko przyzwyczaja do bólu... zgadzam się z tym tylko mojego serca już chyba nic nie uratuje do Marta 1212 chciałabym Ci coś doradzić ale sama sobie nie umiem pomóc. a może już u Ciebie lepiej? daj znać jak się Ci ułożyło i głowa do góry jutro będzie lepiej:)

Gość a_normalna
Taka miłość jest czymś strasznym, straszliwym i męczącym...nie jestem w stanie cieszyc się niczym...nie mówiąc już o tym, że nie potrafię spojrzeć na żadnego innego mężczyznę...chciałabym się odkochac ale to nie jest wcale takie proste...czuję,że zostanę już sama na zawsze i jako zgorzkniała stara panna będę ukazywała swoje niezadowolenie z zycia innym ...

http://chomikuj.pl/szaleniec16/Podr*c4*99cznik+zranionej+kobiety,1619450172.pdf Gość mi imponuje, pisząc takie słowa. Słyszałem, że to działa, jeśli się to stosuje. Moja koleżanka po 2 latach związku poukładała sobie dzięki temu tekstowi życie. Może warto spróbować? Racja jest jak dupa - każdy ma swoją