Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała sowa

Niezdecydowanie...

Polecane posty

Gość Mała sowa

Jestem zareczona z moim PM juz od roku, narazie nasze slubne plany to tylko "plany"... Niestety od jakiegos miesiaca moj narzeczony staje mi sie obcy :( Niewiem czy to on sie zmienil czy ja mam inne poglady , jednak coraz bardziej drazni mnie jego zachowanie... Wydaje mi sie ze dla niego wazniejsi odemnie sa wszyscy inni a ja na samym koncu :( Ostatnio slysze tylko "Mama to..." "Mama tamto..." Ledwo do mnie przyjechal a na drugi dzien juz mamunia dzwoni zeby wracal bo "chora" i ledwo chodzi - chora w cudzyslowiu bo jak pojechal do domu to przez telefon sie wygadal ze z mama na zakupach byl bo jej fajek braklo, i u jego rodziny i ze wolgole sie wloczyli... ;/ Jak sie jest chorym to sie w lozku lezy a nie chodzi po polu... Ciagle tylko Mama i mama... Czasem sie zastanawiam czy taki zwiazek w przyszlosci bedzie mial sens, skoro do niego ciagle matka ma wydzwaniac, a on po kazdym telefonie ma do niej jechac 100 km :/ Doradzcie, co ja mam z tym zrobic... :( dogaduje mu czesto o tym ale nie chce za bardzo go zranic a z drugiej strony tak mnie to rani ze sama chce tak go zranic :(

musisz porozmawiać poważnie o tym co cie dobija i przeszkadza, inaczej tylko będzie się w tobie to gromadzić i gromadzić... aż będziesz czuła tylko złość. Wyjaśnijcie sobie pewne sprawy...

tylko mu nie "dogaduj" złośliwości nic nie pomogą, a wręcz zaszkodzą. on musi wiedzieć że mu tego nie mówisz na złość, tylko że cie to bardzo boli - to co on robi

Gość pytam serio
kto to jest PM?

Mama sowa PM - przyszly maz... Probuje mu wytlumac co czje ale jak tylo zaczynam mowic powaznie to mnie podrzeznia :( zachowuje sie jak dziecko... Nie powanzy sie zrobil ostatnio :( Tu chyba tylko powazna klotnia pomoze, zeby spobie to przemyslal :(

wkurzałby mnie taki narzeczony i rozmówiłabym się KONKRETNIE, bo jak ma po slubie też latać tak do mamusi na każde pierdnięcie no to sorry.