Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnt33332234

a ja mam depreche - jestem za tłustą panna młodą ... :(

Polecane posty

Gość dnt33332234

kurde... mam 170cm wzrostu, i ważę 61kg ... niby gruba nie jestem ALE mam to 'coś' na brzuchu ... oponkę, która dobija mnie i normalnie nie mogę na siebie patrzeć ... chcę schudnąć ale wtedy maleją mi piersi , ćwiczę ale boli mnie kręgosłup i tak w kółko ... MAM dość ... czasem gdy patrze na siebie i ten 'tłuszcz' wylewa mi się zza spodni jest mi nie dobrze... a dziś najchętniej schyliłabym sie wtedy najbardziej wychodzi i wyobraziłam sobie ja biorę nóż i CIACH ... odcinam to dziadostwo ... boże co ja bym dała żebym mogła tego nie mieć ... :( ... doradźcie - co robić ... biegać nie mogę bo nie mam gdzie - poza tym kręgosłup mi siada... to samo z rowerem ... :(

Gość ładna i nie ma faceta!!!!!!!!!
mozesz se odessac albo robic a6w, jest super

Gość ja wazac 68 kg przy 170 cm
uwazalam sie za zgrabna . Teraz juz waze niestety wiecej :P

Gość 12345654321
Ludzie to maja problemy ........

po pierwsze - taka waga przy takim wzroście to nie jest za duzo, tylko akurat. po drugie - gdyby bylo tak źle to byś na głowie stanęła żeby sie pozbyc prblemów. tymczasem masz same wymówki. albo sie zaakceptuj, albo ogarnij i zrób coś z sobą.

Gość gwiazdeczka;):)
Jeżeli bierzesz ślub, to znaczy,że się podobasz... Nie szukaj sobie śmiesznych problemów, bo szukanie w sobie defektów jest głupotą (nie mówię, żeby nie podchodzić do siebie krytycznie),ale masz idealną wagę do wzrostu, jak zaczniesz kombinować,to możesz sobie krzywdę zrobić... Po prostu dobierz idealną sukienkę do swojej figury i tyle! Polecam http://ksymena.com.pl/ . Tam dobiorą Ci idealną sukienkę, w której będziesz wyglądać naprawdę wyjątkowo i będziesz najpiękniejszą panną młodą... Jakimś śmiesznym tłuszczem na brzuchu się nie przejmuj, po prostu masz taką figurę... Powodzenia;))

Gość Ms. Brighside
Polecam zespół Smooth z Muzycznego Centrum www.kusza.org