Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika333

Ciąża nastolatki

Polecane posty

Gość Weronika333

Ostatnioo moja 17 letnia córka oznajmila mi ze jest w ciazy, czy ktos moze wie jak w tej sytuacji dalej bedzie przebiegac jej nauka? czy ma prawo chodzic do szkoly az do porodu? Prosze o pomoc!

Gość teryka
zapytaj w kuratorium :O wspolczuje!

Tak ma prawo chodzic do szkoły az do porodu . Zgloś to w szkole - nauczyciele powinni pomóc ...

Nie ma co się użalac . Boże , stało się i tyle . Oby dziecko się zdrowe urodziło . Ile jest w ciąży ?

Gość Weronika333
5 miesiac :(

Gość daja az trzeszczy
co ty wzywasz Boga, to nie jest objaw stania tylko objaw współżycia z chłopakiem i to w tak młodym wieku, zgroza co te gówniary wyczyniają

daja az trzeszczy - nie Ty dajesz i nie Twój problem więc się nie wpierdzielaj z mądrościami .

Gość Weronika333
dowiedzialam sie kiedy była w 4 miesiacu, calkiem przypadkiem, znalazlam test pod lozkiem, oczywiscie natychmiast zaprowadzilam corke do mojej pani ginekolog

Porozmawiaj z wychowawcą w szkole i dyrekcją . Jeśli córka będzie wyśmiewana czy coś takiego oznajmij dyrekcji , że zgłosisz to do sądu (uwierz mi od razu to się zmieni :) ) . Szkoła powinna pomagac uczniom - nawet w przypadku ciąży . Ty też musisz jej pomóc bo rodzina to teraz dla niej naj większe wsparcie . Po porodzie też nie powinna przerywac nauki . Będzie dobrze :) Oby dzieciątko zdrowe było ... są gorsze tragedie

Gość Weronika333
Bardzo dziekuje za pomoc :)