Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Stefan Dendrofil

Dlaczego ludzie tak bardzo nienawidzą dendrofilów?

Polecane posty

Gość Stefan Dendrofil

Ilekroć kopuluję ze swoim ulubionym drzewem w okolicznym parku, to niema takiego dnia, aby nie podbiegł do mnie jakiś moher albo inny nietolerancyjny człowieczek i nie zaczął wyzywać mnie od zboczeńców. Ludzie, przecież dendrofilia występuje od wieków, zarówno u ludzi jak i zwierząt! Popęd do drzew jest więc czymś jak najbardziej naturalny i nawet powiem wam, że zdrowym- nie zarazisz się HIV i inną chorobą weneryczną, łączy ciebie z drzewem relacja wyłącznie fizyczna, spędzasz dnie na łonie natury... tylko drzazgi musi wyjmować z prącia :-( Więc czemu pałacie do nas taką nienawiścią, skoro nie robimy nikomu nic złego?! Nie mówiąc już o tym, że stanowimy ok 10% społeczeństwa. TROCHĘ TOLERANCJI. Niestety w tym narodzie tolerancję można wywalczyć tylko przemocą. Dlatego mam nadzieję, że niedługo dendrofobia będzie karana więzieniem i traktowana jak choroba psychiczna, a wypowiedz nacechowane nienawiścią do "kochających drzewa" będą cenzurowe, zaś ustawodawstwo rozpatrzy możliwość związków partnerskich z drzewem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować