Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morela morelowa jak cholera

Komu się nie chce spać?

Polecane posty

ja ostatni źle sypiam, za dużo problemów w życiu osobistym. it doesn't matter. tez sie chcialam wyspac, ale jak to zrobic jak nie mozna zasnac? wlasnie jestem w polowie butelki wina. ktos jeszce samotnie spedza swieta? samotnie z wyboru, pragne zaznczyc. mniejsze zlo ;)

Ja siedzę w domu z mamą i bratem, który wyparował do narzeczonej, ale świąt i tak nie obchodzę . A obecnie leżę z psem w łóżku, który się rozpycha i laptopem na kolanach . ;)

warzyfko - ja tez z lapsem na kolanach, ze szklanka (bo kielizek jest niestabilny), zapasem dwoch paczek fajek, siedze i chcialabym isc spac, ale jeszcze za wczesnie.... husky - bo mam konflikt z njablizsza rodzina na tle scisle zajebiscie osobistym i postanowilam sie od nich odseparowac. zerwalam kontakty, te swieta traktuje jako czas odpoczynku. ktos jest ze slaska? oczywiscie o gorny chodzi.

Chyba jakiś film sobie obejrzę. Chociaż.. Nie wiem, jak czytanie książki nie pomogło . :(

Mi sie nie chce, jak zawsze. I zamiast it doesnt matter mozesz uzyc nevermind :P

I teraz dylemat. Przewracać się z boku na bok czy siedzieć . I tak za ok. 6-7 godzin muszę wstać . :(

ja tez spedzam swieta samotnie, no prawie.. bo z facetem. ale jego rodzinka wyjezdza hen daleko, to nam sie nie chce. no a u mojej rodzinki jest nasiadowa, ale jak zwykle sie migam bo nienawidze wszelkich nasiadowek przy stole zarcia :o

nie generalizuje, no.. może trochę.... a moj man daleko, na innym kontynencie. wroci za tydzien, a swieta poki co samotnie, chcialabym z nim ale niestety nie mielismy takiej mozliwosci. wlasnie staram sie skleic maila do niego, ale oczywiscie nie wysle, jutro przeczytam raz jescze i zobacze czy sie nadaje do wyslania :D

a ja was zaskocze i powiem ze mam zielone :D Mam wrazenie ze do przesady troche? Hiusku - ze niby czyje ?:>

Gość KubaWojewodzkiSracz
Mi :)

Szare ?! Kurcze, zielone są :D Ale oryginalny kolor masz ;) Ja mam właśnie zielone i za nic mi się nie podobają :(

Ja bym chciała brązowe oczy. ;) A włosy mam czekoladowe do połowy pleców i falujące . Chcesz ? Bo mnie osobiście zaczynają wkurzać . :D