morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 pogadajmy o pierdołach. Chyba cierpię na bezsenność... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warzyfko 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 No to witam w klubie A chciałam się wyspać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 ja ostatni źle sypiam, za dużo problemów w życiu osobistym. it doesn't matter. tez sie chcialam wyspac, ale jak to zrobic jak nie mozna zasnac? wlasnie jestem w polowie butelki wina. ktos jeszce samotnie spedza swieta? samotnie z wyboru, pragne zaznczyc. mniejsze zlo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warzyfko 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 Ja siedzę w domu z mamą i bratem, który wyparował do narzeczonej, ale świąt i tak nie obchodzę . A obecnie leżę z psem w łóżku, który się rozpycha i laptopem na kolanach . ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 czemu mniejsze zuuuo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 warzyfko - ja tez z lapsem na kolanach, ze szklanka (bo kielizek jest niestabilny), zapasem dwoch paczek fajek, siedze i chcialabym isc spac, ale jeszcze za wczesnie.... husky - bo mam konflikt z njablizsza rodzina na tle scisle zajebiscie osobistym i postanowilam sie od nich odseparowac. zerwalam kontakty, te swieta traktuje jako czas odpoczynku. ktos jest ze slaska? oczywiscie o gorny chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warzyfko 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 Chyba jakiś film sobie obejrzę. Chociaż.. Nie wiem, jak czytanie książki nie pomogło . :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 nie mam wytrwalosci ostatnio ani do ksiazek, ani do filmow... masakra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 Mi sie nie chce, jak zawsze. I zamiast it doesnt matter mozesz uzyc nevermind :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 ale ja lubie stwierdzenie it doesn't matter. i nvermind nie jest tak uniwersalne. nie w kazdej sytuacji pasuje ;) polacy uzywaja go zle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 szejku, a czemu od wczoraj dodales zdjecie swojego oka? co zgapiasz ode mnie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warzyfko 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 I teraz dylemat. Przewracać się z boku na bok czy siedzieć . I tak za ok. 6-7 godzin muszę wstać . :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 generalizujesz czy zabraklo slowka "wiekszosc/niektorzy"? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 ja tez spedzam swieta samotnie, no prawie.. bo z facetem. ale jego rodzinka wyjezdza hen daleko, to nam sie nie chce. no a u mojej rodzinki jest nasiadowa, ale jak zwykle sie migam bo nienawidze wszelkich nasiadowek przy stole zarcia :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warzyfko 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 Też nie lubię takich akcji . ;) A swoją drogą to ładne oczęta macie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 z tym okiem to juz od dawien dawna mialo pare osób :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 nie generalizuje, no.. może trochę.... a moj man daleko, na innym kontynencie. wroci za tydzien, a swieta poki co samotnie, chcialabym z nim ale niestety nie mielismy takiej mozliwosci. wlasnie staram sie skleic maila do niego, ale oczywiscie nie wysle, jutro przeczytam raz jescze i zobacze czy sie nadaje do wyslania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 ja mam szare oczy, ale na zdjeciu wyszly zielone, ale to taki fake ;) kutwa, niec nadejdzie sen! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warzyfko 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 No, no :D W żadnym wypadku nie wysyłaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 a ja was zaskocze i powiem ze mam zielone :D Mam wrazenie ze do przesady troche? Hiusku - ze niby czyje ?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KubaWojewodzkiSracz Napisano Kwiecień 4, 2010 Mi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warzyfko 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 Szare ?! Kurcze, zielone są :D Ale oryginalny kolor masz ;) Ja mam właśnie zielone i za nic mi się nie podobają :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 moje mają kolor różny, w zaleznosci od pogody i mojego nastroju... dlatego mowia ze oczy sa zwierciadlem duszy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 a wogole chcialabym miec czarne oczy, albo ciemne, zajebiscie ciemne. i ciemne wlosy, krecone, a mam zuplenie inne ;) spostrzegawczy ludzie widza, bo mi na brwi nachodza kłaki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warzyfko 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 ;) A moje się nie zmieniają, jakie są takie są . Tylko strasznie dziwne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 a maila nie wysle, ale juz napisze :D na wszelki wypadek, bo po ang trzeba ;] po alko, naduzyciu alko jest to cholernie trudne... ciezko mi sie pisze po pl a co dopietro po ang... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 czemu warzyfko twierdzisz ze dziwne? to daj zdjecie swojego oka ;> wytnij z pierwszego lepszego zdjecia, ja wycielam ;) pochwal sie oczyskami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warzyfko 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 Ja bym chciała brązowe oczy. ;) A włosy mam czekoladowe do połowy pleców i falujące . Chcesz ? Bo mnie osobiście zaczynają wkurzać . :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 Warzyfko - dlugie wlosy sa supcio, zostaw sobie takie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 ja mam zbalejeżowane, ale generalnie jestem blond, dlugie, do lopatek (chce dluzsze!), proste. moge sie wymienic. chcesz moje? sa fajnie miekkie i chyba na tym koncza sie ich zalety:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach