Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaZwyklaOna

samotnosc w zwiazku

Polecane posty

Gość TakaZwyklaOna

witajcie Piszę bo tak na prawde nie mam z kim o tym porozmawiać.. wygadać się. Sama nie wiem od czego zacząć. Jestem od roku w związku. Od 4 miesięcy mieszkamy razem. On od zawsze był mało otwarty. Wolał słuchać niż mówić. Chwile przed decyzją o wspolnym mieszkaniu otworzył się czułam że jest moim przyjacielem że ufa mi i ja ufam jemu, wtedy moglismy rozmawiac o wszystkim. Zamieszkalismy razem i na poczatku czułam się szcześliwa czułam że to była najlepsza decyzja w moim życiu. Oboje pracujemy w ciągu tygodnia ale w weekendy zawsze znajdowaliśmy czas dla siebie zeby gdzieś wyjść wieczorem albo pojechać gdzieś.a teraz sama nie wiem.. gubie się. Wychodzimy coraz rzadziej weekendy raczej spedzamy w domu. kiedy prosze zebysmy wyszli chociaz na spacer on nie ma ochoty albo aktualnie ma gorzej z kasa. dusze się. Ale najgorsze są te dni kiedy potrafi pół dnia nie odezwać się do mnie ani słowem. Kiedy probuję pytać czy coś się stało, o co chodzi rzuca cos w stylu "zmęczony jestem" albo "nic". Dopytywanie i proba rozmowy nie daje nic albo kończy się " powiedziałem ci już" boli mnie to. Dziś powiedziałam mu że kiedy się tak zachowuje poprostu mnie to boli jest mi przykro i wyszłam. Co mam o tym myśleć? Na codzień jest dobrym facetem. Dba o mnie. Poza takimi dniami czuję się kochana. Tylko ostatnio coraz więcej ma takich cichych dni. A ja coraz częściej czuję się nieszczęśliwa. samotna? nie wiem. w takie dni mam wrażenie że dzieli nas kosmos. a ja coraz częściej kiedy zaśnie płaczę w poduszkę. Jak to zmienić co zrobic?

Gość lwiatko na kubeczku
moj chyba tez tak mialby, gdybysmy razem zamieszkali, tez pol dnia ani slowa.. :O

Gość TakaZwyklaOna
a ostatnio nawet mnie uderzyl

Gość prowokejszynnnn
dlaczego kobiety są tak durne w swoim myśleniu?! a czy nie przyszło ci do głowy, że on po prostu taki jest! sama pisałaś, że zawsze był mało otwarty. Gdy nie mieszkaliście razem to nie wiedziałaś, jaki jest na codzień i właśnie teraz już wiesz, że on po prostu taki jest i tyle. nie dramatyzuj i nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma!

moim zdaniem, takie zachowanie wskazuje na to, za zakochal sie w kims inny.Moj ojciec tez sie tak zachowywal zanim odszedla od mojej mamy

Gość prowokejszynnnn
tia, już się zakochał bo twój ojciec też się tak zachowywał zanim odszedł od twojej mamy :)