Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafeteryjny mężczyzna

witam, jestem nowy, chciałem się przywitać...

Polecane posty

Podziękowali,a co do szukania....sam znalazłem moją połówkę na necie więc nie zrażaj się docinkami amatorów wygłupów;):D

nie znajdziesz miłości życia w niedziele wielkanocną przed monitorem o godzinie 7.39 ;) zapewne ;)

witam :) wątpię, czy panie lekkich obyczajów...one raczej siedza w stosownych miejscach, nie na kafeterii ... navigator..znajdę, wszystko jest możliwe :) czasami szukamy miłości niewiadomo gdzie, a wystarczy włączyć komputer :)

już prędzej w kościele dziś na mszy znajdziesz jakąś kandydatke niż przed komputerem :) idź idź na msze...dziś dużo osób jest w kościele :) może akurat jedną z nich jest twoja przyszła :classic_cool:

kafeteryjny mężczyzna-pewno wykładasz palety w biedronce, a tutaj tylko udajesz kierownika :O

spadaj ! :P nie jestem kandydatką :P teqila..a to przepraszam :classic_cool: nick kołdor wziąłs się od tego, ze co noc ona roluje sobie kołdre i udaje, że to jej chłopak (którego wiadomo nie ma)...stąd nick kołdor... tak sie dziewczyna dowarosciowywuje :)

taaaak :D navigator lubi w kakao, będzie świetną żoną :) a żebyś wiedział, że sobie skręcam mojego kołdora w wała i myślę, że to mój chłop :classic_cool:

Gość Sigrid Storrade
Witam Szanownego Pana:) Wesolego Alleluja:)

Gość poka zdjecie
paszczy to moze ja bede twoja zona :-) i zdjecie paska z wypłaty :classic_cool: