Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

moja kochana psinka :)

Polecane posty

mój Ozunio ma nieprzyjemny wyraz ryja :O ? idę go nakarmić gerberkiem i zmienić mu pieluszkę :) właśnie śpi w mojej czystej pościeli :)

Gość moja jest kochańsza
wczoraj kupiłam jej skórzaną pilkę do nogi za 100zł bo ma obsesje na punkcie piłek i byłam pewna że akurat z tą się nic nie stanie i w ciągu 10 minut ją przegryzła :) Moje kochane maleństwo 😍 😘 Miała jeszcze srake i obsrała mi spodnie bo biedulka za dużo zjadła i musiałam ją kąpać, jakie miała słodkie oczka podczas kąpieli :) Później wlazła do pralki i nie chciała wyjść bo jej było zimno ;)

ojeeeej, cudowna psinka 😘 mój pieseczek jeszcze wchodzi na stół, kiedy mu się podoba :)

Gość kamilkamilka234
wszystkie pieski są ładne :) też byłam kiedyś "uprzedzona" do takich psów... czułam jakąś taką niechęć... że tak ujadają itp... aż przybłąkała się moja "Bacia" i została. Kocham ją mocno :)

Gość moja jest kochańsza
moja też i patrzy swoimi pięknymi oczkami na szynkę na talerzu i czeka aż powiem jej że może sobie wziąć, wtedy weźmie do swojej pięknej buźki plasterek i biegnie z nim do salonu żeby skonsumować na dywanie :)

Gość moja jest kochańsza
sika tylko na trawce bo jest dobrze wychowana moja kudłata perełka ;)