Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet53lata

To mężczyźni są winni temu że kobiety się puszczają!

Polecane posty

Wiele kobiet pracuje jako prostytutki bo ich ojcowie i mężowie nie dają im tego co trzeba, chodzi mi głównie o bezpieczeństwo materialne. Jeśli córka się puszcza to znaczy że jest przez ojca niedowartościowana i niekochana. Jeśli robi to dla pieniędzy znaczy że ma ojca dziada który nie kupuje jej tego czego ona potrzebuje. Jeśli robi to żona/narzeczona to albo ma męża który się nie sprawdza w łóżku albo takiego który nie umie zarobić. To mężczyźni są głównie winni, również temu że kobiety zostają samotnymi matkami! I mówie wam to jako mężczyzna!

Gość do facet53lata
Całkowicie popieram :)

Gość feministka3344
Tez tak mysle, gdyby nie mezczyzni ktorzy sprowadzaja kobiety do takiego stanu swiat bylby lepszy.

Puszczają się albo dla pieniędzy, albo dlatego bo ich mąż czy narzeczony jest kiepski w łóżku. Puszczają się dlatego bo są albo niekochane przez ojców, albo mają takich tatusiów którzy nie potrafią na chleb zarobić , nie mówiąc już o ubraniach dla córek. Poza tym skoro mężczyźnie wolno to kobieta ma takie same prawa , sypiać z kim chce.

Gość wszystko zło na swiecie
pochodzi od facetów to oni wywoluja wojny sa pedofilami gwałcicielami zboczeńcami psychopatami zabójcami

Gość Wrom
Nie mężczyźni są winni tylko świat już taki jest. Jedyne co mogę powiedzieć o puszczaniu to gdy kobieta liczy na dłuższy związek z facetem a on wcale ale jej tego nie mówi z wiadomych powodów. To chyba jedyny przypadek, w którym to faceta można w jakimś tam stopniu obwinić za puszczanie się kobiet.

Tutaj głównie powinno się obwiniać mężów lub narzeczonych a także ojców, to są główni mężczyźni którzy doprowadzają kobiety do takiego stanu!

Gość Swieta prawda
Facet53lata, niestety Swieta prawda!Ja tez sie puszczalam, chcialam tylko milosci i czulosci,na seksie mi nie zalezalo:-(Za pieniadze sie nie puszczalam ale zeby tylko troche poczuc milosci.Moj ojciec mnie katowal i maltretowal w dziecinstwie.Przestalam sie puszczac bo mi to nic juz nie daje i nie dawalo.Ale przez pewien czas szukalam po prostu milosci:-(

Gość a ja bym nie chcial kobiety
ktora sie puszczala

Każdy człowiek to materialista , bezwzględu na płeć . I każda kobieta ma swoje potrzeby , materialne i seksualne. Więc ma prawo je spełniać , zwłaszcza jak nie ma mężczyzny który jej to zapewni .

Gość Mertoro
Nic z tego co tu napisałeś, nie usprawiedliwia puszczania się. Rozumiem, kiedy kobieta popuszcza szpary, aby dać jeść dziecku, ale są to rzadkie przypadki.

Jak byś taką znalazł to mógłbyś tylko podziękować jej ojcu , bo jakby się puszczała w trakcie związku z Tobą to byłaby Twoja wina że nie umiesz jej wychować , zaspokoić w łóżku i spełniać różne kaprysy typu złoto,srebro itd.

Gość Wrom
---------->facet53lata Rozumiem, że to prowokacja aby ośmieszyć próżnosć pań, ale nie przesadzaj z tym złotem i srebrem. Kobiety aż takie naiwne nie są aby uwierzyć w takie argumenty.

Napisałem po prostu to co kobiety lubią najbardziej, złoto,srebro, markowe ciuchy, każda tego wymaga i każda będzie szukała mężczyzny który jej to zapewni, jeśli nie mąż lub ojciec to poszuka sobie wśród obcych facetów którzy ją zasponsorują.

Gość Wrom
-------------->facet53lata "zasponsorują" ? Tego akurat nie musiałeś mówić. Kobiety nie lubią być traktowane jak utrzymanki za kasę, wolą że oddają się w zamian za uczucie.

Gość xooooooooooooox
W przypadku kobiet pieniądze i uczucia są wymienne.

Kobieta, która się puszcza, to kurwiszon, i puszcza się ze swojej winy. Facet, który się puszcza, to szmaciarz, i puszcza się ze swojej winy. Najprościej jest zwalić winę na coś innego, na środowisko, na ciężkie życie i doświadczenia, zamiast szukać winy w sobie, ale przypomnę tylko że my mamy WOLNĄ WOLĘ, i nikt nas do niczego nie zmusza, wszystko co robimy to decyzja wynikająca z WOLNEJ WOLI. Feministka- jasne, zwalmy wszystko na facetów. Wiesz, życzę Ci żebyś trafiła na faceta takiego, jakiego chcecie zrobić przez równouprawnienie z resztki normalnych mężczyzn na tym świecie :) Na taką ciotę, która będzie miała więcej kosmetyków od Ciebie, będzie lepiej znała się na ubraniach, nie będzie umiała wymienić żarówki (bo to tak... niemęskie) ani podjąć żadnej KURWA decyzji, żeby wszystko w domu było na Twojej głowie, WSZYSTKO, żebyś za wszystkie decyzje i działania była odpowiedzialna Ty, i musiała prowadzić go za rączkę przez życie, bo w końcu równouprawnienie :) I po takim związku się dopiero wypowiadaj na temat mężczyzn, ok?

im większe potrzeby zaspokojenia zwlaszcza materialnego , tym większy stopień egoizmu , co jest związane także z zaburzeniem osobowości , zwanym narcyzmem . Wielkie potrzeby materialne związane są z przerostem wlasnego ego (ja) i prowadzi to do zachowań typowych dla tego zaburzenia (zdrada, przesadny materializm , jak największa ilość różnych płytkich kontaktów ( np . liczba znajomych i chwalenie się wszystkim na NK ), brakiem samokrytycyzmu i obwinianie wszystkich za wlasne niezaspokojenie , wewnętrzna pustka, ...

Gość Marek z AIDS
prostytutki jak i ich klienci to wykojejency spoleczni! burdele są ale nikt ich nie legalizuje! brak składek na ZUS, emerytury i badań co miesięcznych na hiv . . .

Gość Mix23-32
Koleś, co Ty pierdol...sz? :?:/

Gość Mix23-32
wyssany5 Brawo. Ubrałeś wszystko dobrze w słowa. Wszystko się bierze z "ja"

tylko ,z to zaburzone "ja" też się bierze z dwóch powodów -dziedzictwo genetyczne - częściej występujące niż się powszechnie wydaje -wynikające z tego o czym pisze autor często nawet najbardziej zaradny mężczyzna nie jest w stanie sprostać pierwszemu przypadkowi , a gdy zaczyna coś zaniedbywać - zostaje oskarżany wtedy o zło całego świata , a póżniejsze "puszczanie się " zostaje usprawiedliwiane jako całkowicie jego wina;)

Gość Pan_Nikt
Czyli rozumiem, że jak facet się puszcza, zdradza żonę, dziewczynę itp. to także tylko jej wina. Dobrze wiedzieć, zapamiętam to sobie na przyszłość:P

Gość jelonekk..
to też fina menszczyzny - to chyba wiadomo pszeciesz :)

Gość to wina szatana
i kobiet bo sie ubierają jak kurwy spodnie prawdziwe damy to chodzą w sukniach

Gość opowiadam,...na temat
Jakis czas temu sie rozstalam z facetem po kilku latach zwiazku,w tej chwili nie widze nikogo wokol mnie kogo interesowalby staly zwiazek,a jedynie jak to dyplomatycznie panowie nazywaja przyjazn-sex bez zobowiazan,czyli chca sobie zrobic staly punkt gdzie beda spuszczac nadmiar,przy zerowym wkladzie uczuciowo finansowym,poprostu zenada!!! i jeszcze wmawiaja ze tak wlasnie jest ok,bo za pieniadze bylabym k...wa ,no a tak to nie jestem...tylko kim jestem? frajerka,darmowym sloiczkiem ,nie bede dluzej wymieniala,bo napewno najmniej ma to na celu jakikolwiek plus dla mnie jako kobiety,czlowieka.tak wiec wole brac pieniadze ,przynajmniej jesli zdecyduje sie na takie spotkanie,nie bede po nim czula sie wykorzystana....

"Napisałem po prostu to co kobiety lubią najbardziej, złoto,srebro, markowe ciuchy, każda tego wymaga i każda będzie szukała mężczyzny który jej to zapewni, jeśli nie mąż lub ojciec to poszuka sobie wśród obcych facetów którzy ją zasponsorują". ciekawa wypowiedż autora...niewątpliwie znawcy kobiet i zagadnień seksualno - moralnych ;) Przecież wiadomo , że te kobiety o których autor tak się wypowiedział , tak się zachowają ....- tylko , czy to jest postawa większości kobiet (potraktowana tutaj jako zupełna normalność ), czy raczej raczej coś już nie za bardzo tak ...normalnego ;)