Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominik1000

Jakie wymagania musi spełniać facet, żeby kobieta go nie zdradzała?

Polecane posty

Co musi mieć facet żeby kobieta chciała z nim zalożyć rodzine i żeby była wierna. Tyczy się to 25 latka. 1. Jaka minimalna dlugość i grubość penisa? czy 15,5cm wystarczy? 2. Jak duże doświadczenie seksualne musi mieć? (mierzone w ilości partnerek) 3. Jaki minimalny wzrost jest akceptowany? Czy 181cm może być? 4. Jaki minimalny roczny dochód ze wszystkich żródeł, potwierdzony dekleracjami PIT ? 5. W jakiej wielkości musi mieć mieszkanie? 6. Jezeli chodzi o inteligencje, pracowitość, zaradność, uczciwość, wrażliwość, to wiem że te kryteria są nie istotne dlatego zostaly pominięte.

Gość falbankikoronki2882
ożeń się ze mną:P

Gość nie taka młoda
nie pajacuj

Gość kate0101
Ty chyba masz niespełna 15 lat skoro coś takiego napisałeś:)

Gość boszszszsz
albo niespełna rozumu jesteś

Gość niewymagajaca
1. Jaka minimalna dlugość i grubość penisa? czy 15,5cm wystarczy? 23 / 18 z duzym grzybem 2. Jak duże doświadczenie seksualne musi mieć? (mierzone w ilości partnerek) 10 (jedna co pol roku) w tym 6 co braly w anala 3. Jaki minimalny wzrost jest akceptowany? Czy 181cm może być? 196 bylby lepszy, ale wtedy wymiary z pkt 1 odpowiednio wieksze 4. Jaki minimalny roczny dochód ze wszystkich żródeł, potwierdzony dekleracjami PIT ? 360 000 netto rocznego dochodu 5. W jakiej wielkości musi mieć mieszkanie? min 360 m2 ale tylko dom z 4ha ogrodem i podjazdem wysypanym bizantyjskim piaskowcem 6. Jezeli chodzi o inteligencje, pracowitość, zaradność, uczciwość, wrażliwość, to wiem że te kryteria są nie istotne dlatego zostaly pominięte. musi byc inteligentny, pracowity, zaradny, uczciwy i wrazliwy - niczego nie wolno pomijac !

Gość boszszszsz
a ty chyba takich własnie kobiet szukasz

Ojciec mi kiedyś powiedzial ze nie ma takiej mozliwości żeby żona była wierna, choćbym na glowie stawał. Moja mama zdradzała mojego ojca i z tego powodu się rozwiedli.

Gość kate0101
No to już wiemy skąd takie przekonanie u kolegi. Moim zdaniem to jest właśnie na odwrót, choćby kobieta ( żona ) stawała na rzęsach to mąż prędzej czy później ją zdradzi. Może jestem niesprawiedliwa ale w większości przypadków tak własnie jest.

Gość swiateczny_zenek
kate0101: a stawalas na rzesach i cie zdradzil ? pewnie robilas wszystko, tylko nie to, o co mu chodzilo nie stawaj nastepnym razem na rzesach tylko spytaj sie co lubi - i rob glownie to :D

Gość bolesna prawda
Kobieta na pewno nie będzie wierna meżczyźnie który: - podejrzewa interesowność - zarzuca głupotę - i nie wierzy wierność Taka prawda. Wyciągnij wnioski, bo lepiej się 100 razy zawieść niż zawieść z założenia.

Tylko że ja sprawdzać nie chce. Niedopuszczam do siebie myśli, że kobieta jest mi wierna tylko dlatego, że ją sprawdzam. Choć dobrze wiem że inaczej się nie da.

Gość ale z ciebie pustak

Gość kate0101
No wiesz nie potrafię stawać na rzęsach ( to była przenośnia ) ale pytałam co lubi i starałam się urozmaicać nasze życie ale widać niektórych zadowolić sie po prostu nie da. Dodam, że nie jestem jakąś świętoszką itp.

Gość Emmett Fitz-Hume
Facet ma tylko kontrolować sytuację :)

Gość głupi jesteś, żadna z tych
rzeczy nie ma znaczenia najmniejszego... Jeżeli kobieta będzie się czuła kochana - nie zdradzi...

Gość kendy
Ja się pod ostatnią odpowiedzią podpisuję. Sama nigy bym nie zdradziła, to wbrew mojej naturze. Raczej sie rozejdę, w potem poszukam czegoś innego, niż będę kręcić za czyimiś plecami. Po pierwsze dlatego, że to musi być bardzo męczące. Po drugie dlatego, że wychodzę z założenia, że jeśli w ogóle tak mnie ciągnie do kogoś innego, to znaczy, że nie jestem z właściwą osobą. Po trzecie dlatego, że sama kiedyś na własnej skórze doświadczyłam zdrady i nie potrafiłabym kogoś w ten sposób zranić. A tak w ogóle, to jeśli chcesz zatrzymać przy sobie kobietę, to spraw, żeby czuła się kochana... Żeby wiedziała, że jest dla ciebie najważniejsza... Chociaż znam kobiety, które mają rewelacyjnych facetów, zapatrzonych w nie jak w lalki, a jednak ich zdradzają... Nie wiem, z czego to wynika... Niektóre chyba mają bardzo niskie poczucie wartości i w ten sposób się dowartościowują... Nie wiem....

Ha ha, szacunek owszem, ale kobieta musi na to zasłużyć, dobry seks owszem, ale kobieta też musi się o to starać, porozumienie, ja, ale to też tyczy obojga. Piszesz, "mężatko" o partnerstwie, czyli podstawie dobrego związku, jak tego nie ma to oboje są przegrani, nie tylko facet.

Gość doctor socjologii
badania wyraźnie pokazują że skłonność do zdrady u kobiet spada szybko z poziomem zamożności partnera. Jak gość ma kasę kobieta dużo ryzykuje skacząc w bok, a jak kasy nie ma nie tylko nie ryzykuje ale moze i zyskać na zdradzie.