Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex facet z bytomia

nieudany sex- jak sprawic by byl lepszy?

Polecane posty

Gość sex facet z bytomia

joł joł ziomale to co teraz napisze jest dla mnie bardzo krepujace i prosze bez kasliwych uwag typu zjezdzaj waflu z forum. No wiec tak od roku jestem z dziewczyna ktora nie sprawdza sie jako kochanka ciezko jej dogodzic jest sztywna jak manekin. kiedy sie pieprzymy lezy jak chrzaszcz w trawie juz mnie to zaczyna wkurwiac ilez mozna wytrzymywac to gorsze niz post;/ nie raz jej chcialem o tym powiedziec ale kumpel mi powiedzial ze nie tedy droga ze mam poszukac odpowiedzi w internecie no wiec jestem tutaj i plis pomozcie

Gość zjezdzaj waflu z forum
jak chrząszcz w trawie, powiadasz...hmmm.... Musisz znaleźć port zdalnego sterowania tego robota. Zazwyczaj pilot od zdalnego sterowania ma wymiary co najmniej 20cm, średnice 5cm i znajduje sie pomiędzy nogami osobników rodzaju męskiego lub ma wymiary 55x85x1mm, znajduje sie w portfelu, jest koloru złotego i ma napis MasterCard.

"joł zimale" i zaczynanie zdania od "no więc" to powinno być krępujące a nie jak sądzisz ( wcale się nie dziwiąc, biorąc pod uwagę Twoją intelektualną niepełnosprawność ) tłumiona nieśmiałość. ;) Twoi kumple, z którymi bujasz się podchmielony w bramie dobrze Ci radzą. :) "NO WIĘC" radzę znaleźć sobie "joł" ziomalkę, która nie dość że na klaśnięcie rozłoży nogi to jeszcze będzie się wić, jęczeć i jak będzie potrzeba udawać orgazmy. :P