Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rrr.

Antykoncepcja

Polecane posty

Jestem z chlopakiem od 3 lat, znamy sie lepiej tak okolo 6, poniewaz wczesniej sie przyjaznilismy. Mam taki problem, dotyczacy naszego wspolzycia. Kiedys byl bardziej odpowiedzialny, chcial, siw zabezpieczac. Od niecalego roku gdy do czegos miedzy nami dojdzie, nie chce uzywac prezerwatyw. Lecz mowi, ze zdazy. Dobrze o tym wiem, ze to niebezpieczne i grozi ciaza, ale on tego nie rozumie. Pare razy mu na to pozwolilam, ale zaczyna mnie to przerastac. Caly miesiac zyje w stresie, czekajac na okres. Nie znaczy, ze pare razy sie udalo, to nastepnym nic sie nie stanie. A on tak twierdzi. Gdy ostatnio znow powiedzial, zeby kochac sie bez zabezpieczenia, nie zgodzilam sie I to nie pierwszy raz. Bo juz kilkanascie, a nawet kilkadziesiat razy mu to tlumaczylam. Ze sie boje, a jemu sie wydaje to takie proste, dopoki cos by sie nie stalo. Niestety nie potrafi tego zrozumiec. Zdarzylo sie, ze nazwal mnie kloda, bo nie potrafie go zaspokoic, ze lepiej by zrobila to starsza babcia, tylko ze wzgledu na to, ze nie pozwalam tak sie kochac. Pozniej przepraszal, a za nastepnym razem bylo to samo. Tylko powiedzial mi, ze juz nigdy wiecej nie bedzie ze mna wspolzyl, tylko pojdzie na "dziwki" - jak to nazwal doslownie, zeby sie zaspokoic. Wiem o tym, ze mam racje, ale jak jemu to przetlumaczyc. To nie jest przyjemne, gdy slysze jak nazywa mnie "kloda" tylko dlatego bo nie pozwalam kochac sie bez zabezpieczenia. Co mam zrobic? wiekszosc z Was pewnie napisze, zebym go zostawila, ze to nie chlopak dla mnie. Ale to wcale nie jest wyjsciem. Oczekuje raczej pomocy takiej , jak mu to wytlumaczyc. Pozdrawiam! I z gory dziekuje.

Gość wsciekly dzik
olej go on nawet cie nie szanuje poco ci taki szmaciarz

Gość wiki7789
jKABY MOJ FACET TAK MI OKAZYWAL SZACUNEKJAK TWOOJ TO BYM GO OLALA

Gość dorciaB
Idź do gina po tabletki, zacznij byś aktywna w łóżku i wszystko się poprawi.

Gość zdesperowana.housewife
dorcia glupia jestes jak but poco ona ma byc z nim jak traktuje ja jak przedmiot

Glupia jestes, mowi on ze pojdzie do dziwek? NIECH SPIERDALA JESLI MU SIE NIE PODABA, GLUPI SMIEC , SURWIEL JEBANY, JAK TY MOZESZ Z TAKIM SMIECIEM BYC? NIE SZANUJE CIE, NIECH SPIERDALA!!!

nic mu nie tłumacz niestety to chłopak nie dla ciebie palant prostak cham egoista miłego chodzenia na dziwki

Gość marek 22151
Jak woli chodzić na dziwiki to znaczy, że jesteś kiepska w łóżku i dobrze robi, że chce sprawdzić jak to jest podymać się z prawdziwymi profesjonalistkami. Mądry gość z tego twojego faceta.