Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek nieudacznik

Lepiej czekać na dziewicę czy zrobić to z pierwszą lepszą?

Polecane posty

Bo ile można żyć bez seksu?

Gość lepiej zacznij się uczyć

Ruchaj póki nie trafisz na dziewicę. Wiesz (tu zdradzę sekret), one nie są jakoś oznakowane.

Gość czekaj na porzadna
niekoniecznie na niedziewice. szmaty omijaj albo spuszczaj sie im na pysk albo na glowe

Gość Lonely_Wolf
Ewentualnie zawsze możesz wybrać się na jakąś oazę, przeznaczeni.pl, ruch katolicki itp. Dość spore szanse na sukces:)

Gość na oazie sa sztywniary
i kujonki

Lonely_Wolf => Raczej marne. Tam to się dopiero prują. Katolicy to jedna wielka hipokryzja.

Gość wielkanocny głosik
jestem osoba niewierząca, ostro imprezuję, wyglądam normalnie, wódke piję w stakanach, mam 24 lata i jestem dziewicą. Co ma piernik do wiatraka?:O Myślisz, ze to jest inna rasa? Chodzą w pasiakach, z tłustymi włosami i urządza się na nie polowanie pod kościołem?:O

Gość 24 letnie dziewice
rzadko sa ladne

Gość wielkanocny głosik
No ok, to wyglądam jak pokemon skrzyżowany ze smokiem wawelskim. A prawiczki to zwykle blade, wymoczkowate stuleje🖐️

Gość jest wielu meskich prawiczkow
a np. sa prawiczkami bo maja nienajlepsze cera albo czekaja az sie wyrobia zeby miec szanse u pieknych kobiet 🖐️

Gość do kaliban
czasem ktos jest paskudny i zeby miec szanse na kobiete musi ciezko na to pracowac

Gość wielkanocny głosik
Jasne. Czyli jestes po prostu strachliwym, cienki bolkiem. Jak sie chcesz wyrobić? Ręką?:D Widzisz, ja mam dobrą cerę. I nie muszę na nic czekać. Po prostu jak patrzę na facetów, to mi się odechciewa:O Kiedyś, jak byłam dzieckiem, to wierzyłam, że mężczyźni sa mądrzy, opiekuńczy, dobrzy. A przynajmniej bywają. A teraz widzę wkoo pełno wymuskanych gejów, dla których jedynym dobrem jest nowy iPhone i markowe buty plus idealnie ułożona fryzura. Z drugiej strony sa mężczyźni, którym się wydaje, że są bardzo macho, ale kobiety sa złe, podobnie jak cały świat i traktują ludzi jak przedmiot, najczęsciej nigdy nie bywają trzeźwi a za swoje niepowodzenia obwiniają wszystkich wkoło, bo sami sa idealni.

czasem ktos musi czekac az wyrobi odpowiednia muskulature, wyleczy cere, nabierze pewnosci siebie, nauczy sie jakiejs sztuki walki, zrobi prawo jazdy, zacznie dobrze zarabiac. nie kazdy akceptuje siebie w postaci larwalnej, tylko czasem czeka az bedzie finalnym produktem swoich przemian

... a jak już wszystko to osiągniesz, będziesz już tylko czekał na koniunkcję Wenus, Ziemi, Marsa i Jowisza. Nie zapominajmy, że księżyc musi być w domu Skorpiona.

Gość przeorysza Warcisława
dziewice to tylko brzydkie zostały! te pięknie nie są już dziewicami (analnymi, ani oralnymi). ja jestem byłam ostatnią dziewicą zakonu w 1991 roku . . .

Gość o dziewice analna tez ciezko
i z kim prawiczki maja sie wiazac? :O

Gość idz do burdelu
na dziewice i tak nie tracisz, a niedziewica nie mialaby prawa miec pretensji do tego, ze byles na dziwkach, bo sama sie juz ruchala we wszystkie otwory i lizala pensy i meskie jaja

Gość Prawiczek Bono
Trzeba czekać z prawictwem do 30stki

Gość ddddddddddf
Z własnego doświadczenia. Ruchaj ile jesteś w stanie, prawictwa i tak nikt nie docenia, będziesz tylko bardziej doświadczony a one tego potrzebują (smutna prawda).

Gość smutna prawda to

Gość wielkanocny głosik
jest wielu męskich prawiczków- kolego, masz typowy syndrom stulei, która przez pół życia siedzi sama w domu i wali konia. Nie da się z tobą w ogóle rozmawiac, bo nie trafia do ciebie to, co mówią inni. Wiesz lepiej. Chciałam ci wytłumaczyć, że nie kazdy czeka, az cos się zmieni i nie każdy musi być mutantem. Ja mam dobrą pracę, wykształcenie, wyglądam normalnie, tzn. jeśli znajde się sama gdzieś, w jakims klubie czy na imprezie, gdzie sa normalni, wolni faceci, nie mam problemów, żeby w ciągu pierwszych 10 minut kogoś wyrwać. Ale nie o to chodzi:O Po prostu nie sa mi faceci do niczego potrzebni. Nie chcę sypiać i wiązac się z byle kim, bo po co? Nie będę się pokazywac nago jakiemuś kretynowi:O A znaleźć normalnego faceta graniczy z cudem. Wszyscy faceci w wieku 23-30 lat sa pozajmowani, jeśli sa coś warci:( Poza tym wartości człowieka nie mierzy sie tym, jaka ma cerę i ile w bicepsie:O Jeśli tak myślisz, to jesteś skończenie płytki. W dodatku nabijając kark i szpanując kasą przyciągniesz do siebie największe kurwiszony. Gratuluję. Widac, ze wiesz, jak zaimponowac kobiecie.

Gość jak jestes wierzacy
to twoim psim obowiazkiem jest czekac do slubu.

Gość wielkanocny głosik
Nie, wcale. Rozumiem, że wydedukowałeś to na podstawie 3 wpisów i wiesz lepiej niż ja. Jak każda oferma i prawiczek żyjesz w świecie złudzeń i własnych imaginacji i projekcji. Trudno Ci zaakceptować, że ludzie są różni i byc może nie spełniają Twoich wyobrażeń. I dlatego masz kłopoty - bo zamiast się interesować ludźmi, interesujesz się sobą. Wy jesteście prawiczkami z przymusu. ja jestem dziewicą z wyboru. I niestety, nigdy nie zainteresowałabym się kims, kto ma innych ludzi za nic i nie ma z nim o czym dyskutować.

ja jestem prawiczkiem z wyboru. nie chce miec dziewczyny, poki nie wygladam odpowiednio dobrze. nie wyobrazam sobie, ze caluje sie z dziewczyna jak mam straszny tradzik na twarzy

Gość mysle ze lepiej czekac
a nie brac pierwsza lepsza szmate

Gość do wielkanocny głosik
zarozumiala jestes

A do burdelu warto iść by śmiałości nabrać?