Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz wielbłąd

Kafeteryjna zabawa "pytania w ciemno"

Polecane posty

Przepraszam najmocniej,że mnie wczoraj nie było-miałam nagły wyjazd służbowy:)To jak z tym finałem?

Bazienka tu widziałam pisywała przed południem i jeszcze po 13-ej widziałam jej wpisy :( Dlaczego tu nie zajrzy???

No i została nam jeszcze nastazja filipowa i ogłoszę kto wygrał :) dziękuje wszystkim dziewczynom za odpowiedzi :)

heheh dobry jesteś :D:D dziewczynOM a nie dziewczynĄ :D:D:D napisałeś dobrze to po co na źle poprawiasz? :D

Green kiedy podasz wyniki????? Ciekawa jestem która zostanie najciekawszą i najwspanialszą kafeterianką...:)

Tylko nastazja nie podała odpowiedzi i chyba nie poda w takim razie jutro podam wyniki :) lilka co to za smutna stopka ? Co sie stało że gorzej juz być nie może :( ?

skąd wiesz,że nie poda :( a nuż sie pojawi.. nie smutajcie się zamiast dolowac sie smutnymi piosenkami myśl pozytywnie :)

hej milky way jezeli uwazasz ze powinienem zaczekac to tak zrobię :) widzisz milky way czasami jest tak że smutek to jedyne co mamy :(

warto ten smutek wyrzucić z siebie i poczuć sie szczęśliwym :) bo złym nastrojem przyciagamy do siebie nieszczęście,pozytywnym szczęście.....ja wierze w moc pozytywnego myślenia :):):) poczytaj sobie topik na uczuciowym POZYTYWNE MYŚLENIE RAZ JESZCZE :P

no na maila chociaż bazienka wysłala tutaj a Ty już jesteś ostatnia to jak wolisz :P ale niech Lemonek sie wypowie ;D

Nastazja dzięki za odpowiedzi:) fajnie że milky way cie znalazła. Mam juz odpowiedzi od wszystkich, a zatem pozostaje pytanie Kto wygrał ? dowiecie się już nie długo :)

No juz wszystko jasne. Poziom finału był bardzo wyrównany, ale nie ma się co dziwić wkońcu zakwalifikowało się do niego 6 niezwykłych pań. A więc zwyciężczynią Pytań w Ciemno została ... MILKY WAY gratulacje, brawa dla niej Jestem również zobowiązany podziękować wszystkim finalistką i dziewczyną biorącym udział w eliminacjach bez was nie było by tej zabawy:) Wielkie dzięki wszystkim !

co???!!!! nie no nie wierze w to co czytam :D jak mam teraz podziękować? tak zwyczajnie? no dobrze,dziękuje 🌻 :) ale nie musiałeś :classic_cool: jaką nagrode dostanę? rozumiem,że skoro nie napisałeś jakie jest wynagrodzenie to moge sobie sama wybrać? :classic_cool: