Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaIiban

Brzydze się samotnych matek!

Polecane posty

Gdyby to spotkało moją siostre , córke a nawet matke... wyrzekł bym się po prostu takiej osoby z rodziny, nienawidze kobiet samotnie wychowujących dzieci, oraz ich bękartów.

Gość efrt6yu79o
bekartow .... ze internet na te sredniowieczna wies doszedl a wiedza i kultura nie....

Gość a ja nie wiem jak
ktos w ogole mogl ciebie urodzic ...

Gość mona-lisa
Że też ziemia nosi takiego debila:(

Gość xxxtelefony.blogspot.com
autor tematu to zły człowiek bez ludzkich uczuc

Gość przeorysza Warcisława
nie znacie się na ewolucji! z tymi "bękartami, bajstrukami i dziećmi z lewego łoża" to kler Wam namieszał!

Gość podszyw pod kalibana
kaliban jaki jest , taki jest ale nigdy by tak nie powiedział .

Gość lamka 2
a jak ciebie autorko maz rzuci to co powiesz?

teraz taka moda, że panna najpierw robi dziecko a potem dopiero szuka męża. I jeszcze pokrzywdzoną udaje jak by ją ktos do seksu zmuszał

Gość do kpiarz
ty też jesteś jebnięty , czytałam twoje wywody na temat lesbijki z dzieckiem

Gość przeorysza Warcisława
rozwódki z dziećmi albo jak mąż w pierdlu siedzi spisane są na starty!

No dobra nie mam racji :( Przyznawajmy ordery i odznaczenia wszystkim pannom, które sie kurwią po plażach i dyskotekach a potem mówia jkie to one byly manipulowane i oszukiwane. Biedne niewinne dziewczyny sie jebia z kim popadnie a potem wcale nie szukaja jeleni, którzy by wzieli je razem z dzieciarem.

Gość panny z dzieckiem
powinny byc bite , gwałcone , poniewerane , mieszane z błotem i wszystko co najgorsze :)

Gość fadada
Ja tam jestem panna z dwojgiem dzieci , kazde ma innego ojca , ja pracuje , mam wlasne mieszkanie , oplacam opiekunki dla nich i od nikogo nic nie potrzebuje. Mezczyzna tez nie jest mi potrzebny a samotna matka zostalam z wyboru , bo wiem ze mezczyzna nie jest kobiecie doniczego potrzebny i nawet gdybym miala meza a urodzila dziecko wtedy i tak bym sie odsunela od niego.

Gość fadada
Ja tam jestem panna z dwojgiem dzieci , kazde ma innego ojca , ja pracuje , mam wlasne mieszkanie , oplacam opiekunki dla nich i od nikogo nic nie potrzebuje. Mezczyzna tez nie jest mi potrzebny a samotna matka zostalam z wyboru , bo wiem ze mezczyzna nie jest kobiecie doniczego potrzebny i nawet gdybym miala meza a urodzila dziecko wtedy i tak bym sie odsunela od niego.

Gość kpiarz przypominasz
mi moje kolege i pamietam zawsze go nikt nie lubil, widac brakuje ci empati i jest zgorzknialy siedzisz na kafe i sie wymadrzasz takich dupkow dziewczyny nie lubia i nigdy zadnej nie zaliczysz ani na plazy ani na dyskotece :)

Może tobie mężczyzna nie jest do niczego potrzebny ale bądź uprzejma zapytac dzieci czy im ojciec i normalna rodzina nie jest potrzebna bo egoizm i samolubstwo z ciebie kipi.

czasy zaliczania mineły odkąd jestem w normalnym i stabilnym związku. Nie wiem czy wiesz jak to wygląda: Najpierw studia potem znalezienie dobrej pracy a potem decydowanie sie na dzieci - wtedy kiedy jest już mnie na nie stac a nie na odwrót :)

To nie Kaliban założył, a podszyw, z małej litery. fadada No wiesz, jako że lubię mówić szczerze, to powiem co myślę. Pierwsze mogło być wpadką, ale drugie to kurestwo w Twoim przypadku :o (dwoje dzieci + dwóch różnych tatusiów + żaden z nich z Tobą nie jest = coś jest nie halo).

Gość fadada
Ja tam mialam ojca nieudacznika , moja mama sama musiala zapierdalac na dom , on byl na jej utrzymaniu . Teraz ten stary dziad jest na moim , zyje lacznie za emeryture matki . Napewno nie zapewnie swoim dzieciom czegos takiego , liczy sie dla mnie tylko to ze mam pieniadze, dobra prace , a z facetami na drzewo. Jedyne czego zaluje to tego ze urodzilam chlopcow.

Gość fadada
Mylisz sie , sama szukalam tych mezczyzn i kazde z tych dzieci bylo planowane. Mam 36 lat i zalezy mi na tym zeby moi synowie zajeli sie mna na starosc . Prawda jest taka ze kobieta tylko po to ma dzieci , a z ich ojcami staram sie im ograniczyc kontakty.

Aha a to że dzieciom jest potrzebny ojciec to nie istotne bo tak postanowiłas i chuj?

Gość fadada
Mnie tam moj ojciec nigdy nie byl potrzebny, moim dzieciom tez nie jest. Wlasciwie to mialam ojca ale matka tak jak by mnie sama wychowywala. Wogole nie wiem doczego kobiecie potrzebny jest w tych czasach facet, jak bede chciala miec trzeci poddam sie metodzie in vitro. Bo jednak zaluje ze nie urodzilam dziewczynek , one by sie predzej matka na starosc zajely.

Kolejny geriatryczna wampirzyca, do tego jeszcze z mizoandrią. Mi moja rodzinka nieźle zryła beret, ale jak jej dzieciaki muszą mieć nasrane we łbach to, aż strach pomyśleć.

Ja tam dziele samotne matki na dwie kategorie. Pierwsze to te, którym w zyciu nie poszło z różnych wzgledów i zostały samotnymi matkami. Drugie to te, które sie jebią z kim i gdzie popadnie a potem płacza jacy to faceci są źli. No i te nie są dla mnie kobietami bo nie bede szanowal kogoś kto sam siebie nie szanuje.