Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakoChana :)

Fajny temacik :P

Polecane posty

Dziewczęta co myślicie o chłopakach prawiczkach ? Większość dziewczyn nie chce chłopaków prawiczków bo wolą doświadczonych, lepszych... Ja jestem w zwązku z prawiczkiem i powiem wam że podoba mi się to :) nie ma nic lepszego niż właśnie taki związek, w którym to sex nie jest najważniejszy :) Pozdrawiam :)

miałam na początku prawiczka i szczerze powiem raz jedyny i nigdy więcej egoista, pierdoła i nic nie umiał

Właśnie nie każdy prawiczek taki jest... A po Was- niektórych dziewczynach, widać że dla Was liczy się tylko sex i nic więcej...;/

no ja lubię seks i dla czego mam z tego rezygnować i się męczyć ? skoro szukałam faceta na całe życie to i w łóżku ma być ekstra

a skoro twierdzisz ze seks i nic więcej to chyba mało wiesz ;) bo seks ważny a i owszem ale po za nim też ale jeśli gdzieś jest zgrzyt to nie da się nadciągnąć na innym polu

Nie mówię że sex nie jest ważny, tylko że nie jest najważniejszy :) Ja sama bez niego też bym nie wytrzymała, ale jak na razie daje rade :) :P

a no widzisz dajesz rade na razie a co bedzie jak się okaże fatalny ?? ile masz latek i jak długo ze sobą ?

Jesteśmy ze sobą nie całe pół roku :) ja mam 18 lat... :P A czy się okaże fatalny, czy nie, to nie patrze na to, mi zależy na nim nie na sexie :) a na to, że jest fatalny też się znajdzie jakaś rada by się mógł w tym poprawić :)

no to młodziutka :D no ok próbuj szczęścia ja próbowałam takiego naprawić 2 lata odpuściłam byłam z nim bo wierzyłam młodo i głupio ze sie zmieni ( po drodze zdradzałam) odeszłam po 5 lata !!! bo nagle sie obudziłam !!! eh... dawno to było

U mnie zdrada w ogóle nie wchodzi w gre... Jak mam być z facetem to będę wierna choćby do śmierci :)

hm.. nigdy nie mów nigdy ;) kiedys tez tak mówiłam a swoje zrobiłam swoja drogą wyszalałam się i teraz mam luz :D ale życze powodzenia może wam wyjdzie a wiesz głupie gadanie że jesteś z nim dla niego a seks mniej ważny :D bo seks z nim ma ci dawać przyjemność a nie katusze i jak bedzie fatalnie w łózko to będą sprzeczki owszem można reperować ale wtedy 2 musi chcieć

Gość jakos tak
a to zalezy od parwiczka raz mi sie trafil taki super ze duzo nie tzreba bylo go uswiadamiac a inny to myslal z ejak si eloda robi to kobieta moze w ciaze zajsc:D