Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megan Y.

Czy on coś do mnie czuje?

Polecane posty

Gość Megan Y.
O uczuciach jako takich nie mówi. Tylko, że tęskni, że czuje się taki samotny itp. Może to właśnie z samotności? W końcu wszyscy wokół niego mają już dawno rodziny i dzieci. A on ma tylko kasę i karierę. Może to dlatego?

Gość Megan Y.
Jeśli ma mnie za idiotkę, to ma takich pełno też wokół... Co to za problem dla faceta bardzo przystojnego z karierą, kasą i własnym mieszkaniem? Po co miałby ciągnąć temat od tak dawna nawet mnie nie widząc szmat czasu?

Gość ile miała lattttttttekkk
Może widział cię w kamerach? I z podsłuchu w telefonie wiedział co u ciebie.

Faceci z kasą często tak robią. Mnie ktoś tak zrobił - kamery w domu i podsłuch, i miał z tego ubaw. Podglądanie za darmo. A za nagosc się płaci. Cham jeden! powinien isc za to do więzienia!!! teraz nie wiem, czy obaj sobie nie patrzyli...a myslę, że tak.

Gość Megan Y.
Logicznie chyba w ramach "zwabienia na słówka" byłoby zacząć właśnie od rzekomej miłości, a nie od dziecka. Tym bardziej, że mu mówiłam, że macierzyństwo mnie przeraża i nie wiem, czy w ogóle się na nie zdecyduje.

Ty lepiej przekonaj się, albo on Ci szczerze powie ( w co wątpie) na co on Cię wabił - czy brał udział w manipulacji newsami..z 09" i czy brał udział w oglądaniu cię w kamerach..

Gość Megan Y.
O widzę, że w zakładach psychiatrycznych przepustki na święta!

To za mało znasz facetów z kasą. manipulują.

Gość Megan Y.
On faktycznie jest idealny na ojca pod wieloma względami. I na pewno w tej roli się świetnie sprawdzi. Już nawet teraz budując swój dom, zastanawiał się, czy te schody sprawdzą się przy wózku dziecięcym. I ewentualnie jak to rozwiązać. Ale sam przyznał, że na początku jakbyśmy wpadli to nie wie, jakby zareagował, bo nie lubi być zaskakiwany - a teraz marzy o córeczce.

Gość Megan Y.
Nie wiem też, czy to ma znaczenie, ale dodam, że kiedyś coś rzucił, że ta odległość ma zalety, bo rozmawiamy.. a wcześniej nie bardzo mógł się skupić na tym co mówię. ;)

czyli kręci. Jakbyście wpadli to nie wie. A marzy o córce. Kręci jak każdy. a jak na faceta? nadaje się? szanuje Twoje zdanie? słucha się, czy ma gdzieś? Szanuje Twoją prywatnosc? czy korzystał z kamer zainstalowanych przez R.? dawno temu?

jak nie mógł się skupic? a co mu przeszkadzało:?

Gość Megan Y.
Weź leki! Jakbyśmy wpadli to ja tym bardziej byłabym wstrząśnięta. A nie wyklucza to u mnie już wtedy mówić o córeczce w "bliżej nieokreślonej przyszłości", która do dzisiaj nie nadeszła, mimo, że zegar tyka. A nawet się zastanawiam, czy w ogóle mieć dziecko.

ale jesli planujesz przyszłosc z facetem to musisz wiedziec czy był i jest uczciwy.

Gość Megan Y.
Zdecydowanie wolał na mnie patrzeć .. przez co nie mógł się skupić na tym co mówię.. :P

Gość Megan Y.
Możliwe, że czuje niewiele.. Z takiego założenia wychodzę.. Choć czasem wydaje mi się, że jednak. Parę razy czułam, jakby chciał mi coś powiedzieć. Raz zaczął, że chce poważnie porozmawiać, ale ostatecznie spękał, a kiedyś rzucił, że "dzisiaj mogę mu napisać, co chciałabym od niego usłyszeć, a on to powie" - ale wtedy ja się wystraszyłam.. Aczkolwiek to mogł być zupełnie inny tor myślowy oczywiście.. Zupełnie odległy od mojego.

Gość Megan Y.
Z pewnością czuje chuć, jak ktoś tutaj napisał.. Ojj.. to z pewnością! :P i tego jestem pewna. Gotów jechać setki kilometrów.. :D Ale możliwe, że tylko to..

21:13 dobrze napisane ale nie słodz sobie:) po drodze ma luksusowe prostytutki, tirówki różnie:) do wyboru do koloru:):

Gość Megan Y.
I z pewnością nie tylko raz chciałby - to także wiem. Jakbym go zapraszała, to by nie odmawiał i przyjeżdżał gdy to tylko możliwe.

ponadto jesli facet lubi patrzec...a nie słucha co mówisz to to dobrze nie wróży.

Gość Megan Y.
Tak, facet chce jechać do kobiety w celu zaliczenia wszystkich tirówek wokół. A teraz nie może? Ja jestem zbędna w takich celach. Bierz te leki!

Gość Megan Y.
Gdyby nie fakt, że mi przysługę robisz podnosząc temat, to bym nie pisała ... Tłumaczę się z odpowiedzi na te głupstwa, aby nikt nie pomyślał, że traktuję poważnie twoją osobę. :D

Gość Megan Y.
Ogólnie zakładając, że chce tylko romansu to z pewnością chciałby aby to trwało długo. To wiem!

Gość Megan Y.
Jak już pisałam to nie typ playboya. W ogóle zanim między nami do czegoś doszło upłynęło trochę czasu i bardzo mu przeszkadzało to, że jestem zajęta. Takim szukającym na chwilę nie ma powodu przeszkadzać..

21:33 zgadzam się:) I co jak już nie byłaś zajęta, a byłaś na tak, to jak ci dał do zrozumienia, że mu zależy? nesami o ślubie z inna:D?

Gość Megan Y.
To on na początku się sporo więcej wahał, niż ja. Ja byłam pod jego ogromnym wrażeniem, co z pewnością wyczuwał.

Gość Megan Y.
Nadal jestem zajęta.. a on nadal jest wolny.

Gość Megan Y.
On podkreśla, że byłoby zupełnie inaczej gdybym była wolna. Cokolwiek to znaczy.

a czemu się wahał? acha i stąd te newsy o ślubie? i te wywiady z lata09? czyli jakiś niestabilny...