Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenniforjeniie

a to moje świeta

Polecane posty

Gość ala22266
ta jedna noga jakas dluugaa

Gość bosz co za kiepska przrerobka
do tej drugiej nogi nosisz jakas przywiazana drabinke zeby bylo rowno? :D :D :D

Gość jenniforjeniie
tak glupio jakos wyszlo:D zdjecie nic nie bylo przerabiane

Gość jenniforjeniie
zeby zyczyc komus smierci niezle musisz miec najbeane idiotko/idioto ale to wroci do ciebie ze zdwojona sila..jeszcze pewnie katoliczka .Nie schudne :) przynajmiej mam cycki i pupe a moge jesc co chce i i le chce i wogole nie tyje:P:P:P

Gość Ale temat o jeju

Gość Ale balagan w pokoju masz

Gość men nad meny
gdzie masz te cycki i doope? na plecach??? wieksze lopatki masz niz cycki, a nos (nie wspominajac o tej zdziwaczalej nodze) juz w ogole przewyzsza i cycki i doope razem wziete :D ladna nie jestes, inteligentna tez, i na dodatek masz kompleksy ktore ten kichol przewyzszaja. wstaw swoje zdjecia na zal.pl bo tam jest ich miejsce. a teraz tepa strzalo wypierrdalaj bo za duzo juz brzydoty sie naogladalem :O

Gość maxicosi babyy
o rany jaki ryj solarowy :D:D:D:D:D i jaki burdel w pokoju :D:D:D:D:D:D:D:D i ta noga jak u pająka :D:D:D:D:D:D:D:D i w ogole zenada na maksa :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość jenniforjeniie
zazdrosic pewnie jestes grubym siwniakiem mam pupe mam biust 70C :P i naprawde jem wiecej niz moj maz 5-6 posilkow moge jeszcze wszystko poczawszy od fast foodow az po slodycze:) i to w wielkich ilosciach:P taka mam przemiane ,moj lekarzp owiedzial ze mam idealne wyniki i mam swietna przemiane materii a zaczne tyc po 40stce:P nie jestem zakompleksiona nie kazda moze tak wygladac i jesc co chce :):P paszteciaro

Gość maxicosi babyy
ale co to kogo interesuje?????????????????????????????????????? pojebana jakas jestes czy co??????????????????????????????????? po chooj ta fota i ten topik??????????????????????????????????? kompleksy lecz u psuchologa a nie na kafe kretynko :D:D:D:D:D:D

hahah wystarczy wystawic swoje zdjecie na kafe by wzniecic nienawisc innych :D niezłe :D tez chce miec taka przemiane materii choc nie chcialabym byc az tak chuda jak ty, kazdy ma inny gust wiadomo ;) wytlumacz mi po co wstawiasz tu swoje/nieswoje zdjecie? bo na komplementy jak widac nie mozna tu liczyc...

Gość maxicosi babyy
chyba nie ma bardziej żenujacej rzeczy na swiecie niz FOTY ROBIONE SOBIE SAMEJ DO LUSTRA :D:D:D:D:D:D:D kuuurwa jaka ty jestes opierdolnięta to az zal weszlam tu z ciekawosci i teraz z cala rodzinka przy swiatecznej kolacji mamy z ciebie ubaw po pachy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nie no, ale widze ze ludzie prawidlowo na ciebie reaguja ;D ty chcesz wzbudzac agresje :D czyli tak wygladaja twoje swieta? :D chcesz nam udowodnic ze poza super szczupla i calkiem zgrabna sylwetka nie masz nic wiecej do zaoferowania? :>

Gość jenniforjeniieyyu
nie bedzie mnie jakas świara wieśniara gruba wyzywala bo pewnn ie sama jak spojrzy w lustro widzi potwora i jeszcze zyczy mi smierci...ja jej zycze ale 50kg wiecej niz ma:P

Gość ingrid lena
ładna jesteś i masz fajną figurę.

Gość jenniforjeniieyyu
tak nie lubie tej dziewczyny bo ma kupe kasy i jest jebnieta w czerep

Gość p000000000
jestes brzydka i chuda.kropka

Gość jenniforjeniiie
facet mnie zdradza bo powiedział, że nie chce mi już obciągać!!!!!!!!

może i próżna jesteś (jak każda kobieta:) ale figurę masz super, sama chciałabym miec taką, zwłaszcza płaski brzuch...

o retyyyyyyyy jaki szkielet :o porażka. przeciez to to nie estetyczne jest.