Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płatki9090ggggggggggggg

kllllllllllllllllllllllllllllllllll

Polecane posty

może zacznę od początku. na 2 roku studiów pewien chłopak zwrócił na mnie uwagę. potem przez długi czas zauważyłam że dalej mi się przygląda. okazało się że ma dziewczynę więc nic sobie z tego nie robiłam, ale było to miłe że ktoś się mną zainteresował. Po wakacjach okazało się że nie jest już z dziewczyna, a ja zauważyłam że coraz bardziej zaczął na mnie zwracać uwagę, wszystkich kumpli się o mnie dopytywał, potem nawet dziewczyny z którymi się nie kolegowałam widziałam że były zaangażowane w akcje i chciały mu pomóc... ale jak ja go widziałam zmieniałam kierunek... bo wstydziłam się... (w pewnym sensie dałam mu kosza)(nawet czasami nie zwracałam na niego uwagi) trwało to tak ok 5miesięcy... Kiedy ja uświadomiłam sobie że zależy mi na nim, i chciałam dać nam szansę. okazało się że on spotyka się z jakąś dziewczyną (podobno on n ie chciał z nią chodzić, ale w końcu uległ) teraz w stosunku do mnie bywa oschły, ale kiedy przychodzę na zajęcia widzi mnie i sie denerwuje ja również.. panuje taka dziwna atmosfera... teraz jestem mu chyba obojętna...(ja wiem że mu się podobałam, on chyba myśli że ja go nie chciałam). Teraz ja strasznie cierpię. Pomóżcie czy jak odezwę się do niego, czy nie skompromituję się jeszcze bardziej? czy powinnam teraz już sobie dać spokuj? czy jest jeszcze jakaś mała szansa zeby to naprawić? moze powinnam go przeprosić?

Nie sadzisz ze teraz to juz troche za pozno? Interesowal sie dosc dlugo, skoro go unikalas to sobie odpuscil, bo ilez mozna?

naprawę nie mam już szans?

nie znam się na chłopakach. jak wy byście się zachowali na na jego miejscu, jesli bym go przeprosiła?

napewno czuje się urażony, wcale mu sie nie dziwię...

Nie wiem czy przperoszenie to dobry sposob, po prostu z nim rozmawiaj i sie duzo usmiechaj, staraj sie odzyskac to uczucie ktore kiedys w nim bylo :)

a ty byś wybaczył, takie zachowanie? gdbyś był na jego miejscu?

o to chodzi że jestem nieśmiała, i zachowuję się często w odwrotny sposób niż bym chiała...

czy jest wogule możliwość że już mu się przestałam podbać? jak to jest z wami ? powiedzicie ?

Moglbym byc troche zly, ale raczej nie traktowalbym tego w kategorii przebaczyl/nie przebaczyl. I ja przynajmniej dosc latwo sie odkochuje :)

no dobra jesteś zły, co dziewczyna powinna zrobić zeby ci przeszło?

pewnie znowu wkupic sie w laski, postarac sie abym znowu ja dostrzegl i sie zainteresowal. Pokazuj ze go lubisz i duzo sie usmiechaj, bedzie dobrze :)

Gość jak jestes dalej niesmiala
to i tak nie ma znaczenia czy mu sie podobasz czy nie bo i tak do niego nie podejdziesz. Najpierw wydoroslej, potem sie bierz za faceta. Inaczej zle skonczysz

ooo rany to będzie trudne!!! w dodatku że jestem nieśmiała...;(

właśnie że podejdę...

Gość na zlosc mamusi odmroze uszy

ale nie musisz odrazu bog wie czego robic, po prostu dawaj mu sygnaly ze go lubisz. Ten facet zada sobie podswiadomie pytanie "o co jej kurwa chodzi?!?" a pozniej dojdzie do wniosku ze moze warto sprobowac jeszcze raz :P

szejku dziękuję za rady.

to wystarczy? skoro nie miałam okazji z nim gadać... to narazie tylko się uśmiechać? czy zagadać?

Gość swietnie radzisz szejku
"Ten facet zada sobie podswiadomie pytanie "o co jej k**wa chodzi?!?"" Po czym uzna , ze to niediojrzala malolata i bedzie omijal do konca swoich dni

Gość ile miała lattttttttekkk
a ile on ma lat płątku? nie wie, że są n a świecie osoby nieśmiałe?? zna tylko wyzwolone lodziary?? No przestań. Nic nie zawiniłaś. Moim zdaniem. A on? Tak się interesował przez te 5 miesięcy...a porozmawiał z tobą? czy tylko się interesował, bo to szalona różnica:) Normalny chłopka zagaduje, umawia się na spotkanie. Nie poprzestaje na interesowaniu się. Bo to za mało. Miła dziewczynę.... a na pewno z nią zerwał? jakoś nic o tym nie słychac. Ty się będziesz uśmiechac...a on się będzie śmiał, że kolejna głupia na niego leci. Jak ma coś do ciebie, interesujesz go, to sam powinien usmiechnac się i porozmawiac.

tylko że dałam mu kosza, on myśli że nie ma u mnie szans... chiał podejść, nawet chciał raz usiąść ze mną na zajęciach...

Gość a skad wiesz co on mysli
masz zdolnosci telepatyczne?

ma 21 lat, wie że jestem nieśmiała, teraz podobno spotyka się z kimś... więc powinnam oduscić czy spróbować to naprawic, czy mam jeszcze szanse?

ktoś wypowie sie jeszcze na ten temat?

Gość I tak sie wtrace
Ja sie wypowiem. Dziewczyna dojrzala ma szanse. Ty - raczej nie masz zadnych.