Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płatki9090ggggggggggggg

chłopak - pomocy

Polecane posty

może zacznę od początku. na 2 roku studiów pewien chłopak zwrócił na mnie uwagę. potem przez długi czas zauważyłam że dalej mi się przygląda. okazało się że ma dziewczynę więc nic sobie z tego nie robiłam, ale było to miłe że ktoś się mną zainteresował. Po wakacjach okazało się że nie jest już z dziewczyna, a ja zauważyłam że coraz bardziej zaczął na mnie zwracać uwagę, wszystkich kumpli się o mnie dopytywał, potem nawet dziewczyny z którymi się nie kolegowałam widziałam że były zaangażowane w akcje i chciały mu pomóc... ale jak ja go widziałam zmieniałam kierunek... bo wstydziłam się... (w pewnym sensie dałam mu kosza)(nawet czasami nie zwracałam na niego uwagi) trwało to tak ok 5miesięcy... Kiedy ja uświadomiłam sobie że zależy mi na nim, i chciałam dać nam szansę. okazało się że on spotyka się z jakąś dziewczyną (podobno on n ie chciał z nią chodzić, ale w końcu uległ) teraz w stosunku do mnie bywa oschły, ale kiedy przychodzę na zajęcia widzi mnie i sie denerwuje ja również.. panuje taka dziwna atmosfera... teraz jestem mu chyba obojętna...(ja wiem że mu się podobałam, on chyba myśli że ja go nie chciałam). Teraz ja strasznie cierpię. Pomóżcie czy jak odezwę się do niego, czy nie skompromituję się jeszcze bardziej? czy powinnam teraz już sobie dać spokuj? czy jest jeszcze jakaś mała szansa zeby to naprawić? moze powinnam go przeprosić?

Gość Riva012
Przeprosić? Ale za co. Napisz do niego jak wstydzisz się podejść i porozmawiać.Gdyby był zainteresowany, to by nie był z inną, takie jest moje zdanie na ten temat.

tylko że najpierw dałam mu "kosza". chciałam naprawić, ale okazło że spotyka się z inna dziewczyną. Podobno to ona naciskała, a on nie chciał.

Podobalas sie mu, olalas go to poszukal sobie inna. proste, teeraz ma cie w dupie bo ma inna laske. Nie gadaj z nim tylko z siebie idiotke zrobisz i on pomysli ze sie w nim zabujalas i wyjdziesz na idiotke !

właśnie w tym rzecz że sie zabujałam...

płatki9090ggggggggggggg ile Ty masz lat dziewuszyno?? faktycznie gdyby mu na tobie zalezalo nie spotykalby sie z inna dziewczyna, nawet jesli ona by nalegala!! takze wedlug mnie daj sobie z nim spokoj...

za pozno, trzeba wtedy bylo myslec, mialas szanse juz za pozno, nie mysl o nim poszekaj se innego .TO NIE MA SENSU ;)

k_sex , chyba ze mu zalezano podobala mu sie, tylko nie chcial cczekac na nia, bo widzial ze ona ma go w dupie to sobie poszukal inna, tez tak moze byc.

Gość jkjkjlkjlsa
przypuszczam że myślal że mam go gdzies...

Girl_UKk no tak, bo skoro zachowywala sie tak jak by go mila gdziec to chlopak poszedl gdzies indziej ... masz racje ...

nie ma juz co plakac nad rozlanym mlekiem, trzeba sie odbujac i zalowac swojego zachowania!!!

Girl_UKk Jeśli masz rację... to czy mam jeszcze jakieś szanse, czy powinnam dać soebie spokuj??

Girl_UKk Podobalas sie mu, olalas go to poszukal sobie inna. proste, teeraz ma cie w dupie bo ma inna laske. Nie gadaj z nim tylko z siebie idiotke zrobisz i on pomysli ze sie w nim zabujalas i wyjdziesz na idiotke !

już chyba wyszłam na idiotkę...