Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartlomiejzab

chyba mam problem i to poważny - pomocy

Polecane posty

Gość bartlomiejzab

nie wiem czy coś da jak tu napisze pewnie nic nie da bo i tak mam przesrane ale czemu nie. w grudniu miałem 18 urodziny. imprezka z kumplami jednego dnia imprezka rodzinna drugiego. moja sister ma 13 lat i zawsze dobrze ze sobom żyliśmy. ona zaprosiła swoje koleżanki i kolegów i zrobiliśmy u nas w domu poprawiny mojej impry. w sumie nie lubie guwniażerii ale zaprosiła też kilka starszych dziewczyn nawet jedną co ma 16 lat więc mogło być fajnie. załatwiłem dragi trawe kwas i amfe. starzy byli na dole a cała gura domu nasza. większość osub miała nocować. mieszkam w małej miejscowości wszyscy sie znają i rodzice zostawili swoje dzieci u nas bo majom zaufanie do naszych rodzicuw. wyszło jakoś tak że kilka dziewczyn nieźle sie złoiło winem i dragami ja byłem naspidowany i lekko najebany. dziewczyny poszły spać prawie nieprzytomne i zaczołem sie do nich dobierać. w ciogu nocy wsadziłem pięciu dziewczynom co miały po 13 i 15 lat w tym swojej siorce. nie jestem pedofilem!!!! nie chciałem tego zrobić byłem po prostu zmulony jak nigdy!!! uwieżcie mi!!!! u wszystkich miałem wytrysk. następnego dnia zrozumiałem że cztery z tych dziewczyn rozdziwiczyłem a wszystkie mogom zajść w ciąże. ucze sie w liceum z internatem 80 km od rodzinnego miasta. wiem że mam przesrane bo sprawa wyjdzie. prubowałem gadać z siorką czy dobrze sie czuje ale nie wiem czy nie jest w ciąży. na pewno kturaś z nich zajdzie. co moge zrobić.

Gość wsciekla kalamarnica
Rzeczywiście masz poważny problem. Gdyby to była jedna dziewczyna, mógłbyś próbować ją jakoś przekonać do milczenia, w razie potrzeby opłacić aborcję. Z pięcioma nie ma wielkich szans. Najgorsze, że w świetle prawa jesteś pedofilem, bo współżyłeś z małoletnimi poniżej 15 roku życia. Do tego dochodzi jeszcze kazirodztwo. Zgodnie z nowymi przepisami, bezwarunkowo kwalifikujesz się do chemicznej kastracji, no i pewnie 25 lat, jeśli sąd weźmie pod uwagę okoliczności łagodzące - młody wiek i niekaralność, a potem - przymusowe leczenie w zakładzie zamkniętym. Może spróbuj je wszystkie zwabić w jakieś ustronne miejsce, zabić i pozbyć się ciał. Nie pogorszy to i tak znacząco twojej sytuacji, ale przynajmniej cię nie wykastrują. Jeśli dobrze się sprawisz, to przez parę lat mogą cię nie złapać. Tak czy owak wyjdziesz albo na plus, albo na zero.

Gość durna pała
problem masz i to poważny,bos ćwok i kretyn,zacznij od słownika otograficznego przygłupie forumowy

Gość uśmiałam sie do łez
autorze opowiadaj dalej :)

Gość Infinity_______________
właśnie autorze!opoiadaj dalej!:D

Gość dziewoja LLL
koleś jesteś niedorozwój skoro wiesz że nie panujesz nad sobą po takich rzeczach po cholere sięgasz!!! co do tych dziewczyn jedno słowo mam ci do powiedzenia pedofil!!!!!!!!! co tu się zaczyna dziać na tym świecie!!!!!!!!!

Gość Mo że tak, może nie
Spotkaj się z nimi- od grudnia już powinno być coś widać ( chociaż nie życzę Ci tego)

Gość i tak go wykastuja
sprawdza po dna , ze te ciaze sa z nim

Gość p000000000
jak prowokacja to nawet niezła:classic_cool: jak nie posadza cie o gwał zbiorowy i pedofilie. pierdel do konca zycia:classic_cool::O

Gość Ajm Grejt
haha dobre prowo nie jest zle :D

Gość dziewoja LLL
apropo kup każdej test ciążowy i niech zrobią to lepsze niz niepewność.ale pisze to tylko dla dobra tej dziewczyny/ tych dziewczyn bo to dziecko/dzieci beda mialy przejebane odziedziczajac takie geny po tatusiu

Gość G. Sz.
Popłakałam się ze śmiechu - dawaj dalej... :) :) :)

Gość wiola kochanica wujka
ale bedziesz mial wesolo we wiezniu....

Gość dziewoja LLL
wlasnie kwestia wiezienia to dziecko/ dzieci i ich matka/ matki beda szczesliwe widzac cie w kiciu!!!!!!!!!! zreszta wiekszosc stąd też

Gość uśmiałam sie do łez
Bartku no napisz więcej szczegółów... Wiesz... jeżeli Ci sie poszczęści mógłbyś zostać pięciokrotnym tatusiem w wieku 18 lat :) Haremu młodych dupeczek też niejeden by Ci pozazdrościł ;) szczęściarz :D