Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olccia_K

czy to oznaki ciąży??? Możliwe to???

Polecane posty

Gość Olccia_K

W 12 dniu cyklu miałam stosunek z chłopakiem, dziś jest 15 dzień cyklu a czuję dziwne "bulgotki" , nie umiem tego określić (może jako przelewnie wody coś jakby tam się poruszało), głownie czuję to jak siedzę... Wczoraj pokuwało mnie w prawym boku jakby jajniku, gdzieś w dole brzucha, nie wiem czy to jakiś ból owulacyjny (ale czy 14-15 dc to jeszcze owulacja - jak cykle mam 28 dniowe, praktycznie jak w zegarku), dolegliwości bóli owulacyjnych nie miewam, może 2-3 razy w roku cos mnie pokuwało w środku cyklu ale takich "dziwnych bulgotek" nigdy nie miałam... Dodam, że wczoraj cały dzień już nie było sluzu , miałam "sucho" a dziś niedawno poczułam mokro i trochę śluzu, przezroczystego, lepkiego wyleciało, a teraz znowu jest "sucho"... Koleżanka mi mówi że może te bulgotki w brzuchu i nagle ten sluz to oznaka że jajeczko się zagnieździło i będę w ciąży... W sumie jesteśmy dorośli i nie byłby to problem, ale sama nie wiem czy można mieć jakieś takie oznaki tak wczesnie, jak zrozumiec te bulgotki w brzuchu czy ten nagły dzis śluz??? Dodam, że parę miesięcy temu też podejrzewałam że mogę być w ciąży, ale nie miałam żadnych ukłuć w brzuchu, bulgotek, czy śluzu po czasie suchym... a teraz to mam...

może chcesz tylko baka puścić? :D to nie ciąża czasem, to może być powietrze... sprawdź sama, połóż się na plecach i spróbuj się "otworzyć" nie wiem jak to inaczej nazwać... czasem tak jest z powietrzem że się przemieszcza i bulgocze

Gość Olccia_K
Ale pytam, bo ja nigdy takich odczuć nie miałam.... To kłucie w dole brzucha i ten sluz... Skoro miałam płodny lepki sluz od 9 do 12 dnia, potem sucho, to co teraz nagle znowu ten płodny sluz oznacza??? Przecież do okresu mam ok 2 tygodnie (bo czytałam, że może byc sluz przed okresem)... A orientujecie się na czym polega jakiś test z krwi, beta? ile dni po stsounku mozna go zrobić??? Test chyba najwcześniej 27 dnia cyklu??? A taki test z krwi kiedy? Ile kosztuje??

Gość taka jedna też podejrzewająca
Tu dyskusja o 3 tyg ciązy, jedne kobiety twierdza że nic nie mozna tak wcześnie czuć, a inne, że można, ból jajników itp. Każdy organizm jest inny... Róznie może być... http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,33749560,,Tydzien_trzeci.html?v=2

Gość tgtrgt
hehe ale to chocby nawet 3 dni po stosunku to dziewczyno.. o objawach zapomnij..eeh

Gość Olccia_K
Dziś jestem bardzo drażliwa, płaczę bez powodu, nie wiem co się ze mną dzieje... Rozumiałabym taki stan tuż przed okresem, jako drażliwość, ale do okresu 2 tyg....

3 dni po seksie masz objawy ( chyba urojone ) a to bulgotanie to chyba gazy :D polecam espumisan albo coś na niestrawność

Gość tgtrgt
ile Ty olcia masz lat ze wmawiasz sobie takie głupoty?? jesli by mialo dosc do zapłodnienia i zagnieżdżenie to potrzebne na to jest troche wiecej dni niz jeden hehe