Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frania.Maj

narzeczony po tuningu:)

Polecane posty

niedlugo wychodze za mąż. moj narzeczony to super facet, ale troszke waży i niezbyt dba o siebie... Chcialabym, zebyn na ślubie wszystko wypadło idealnie.ja ide do kosmetyczki, robie makijaz, fryzurę, a on chce tylko przylizac wlosy i ubrac garnitur.jakmam go przekonac,zeby cos ze soba zrobil??? help, slub juz w maju!!!

Gość only-maru
pogadaj z nim o tym,ze to ważny dla Ciebie dzien, ale delikatnie, wiesz jacy faceci sa;)nie przyjmują żadnej krytyki.do maja jeszcze daleko,moze zrzuci pare kilo?mozecie razem np.biegac.teraz juz cieplo soie zrobilo, Ty tez nabierzesz kondycji:)) zycze powodzenia!

Gość wspolczuje bo po slubie bedzie
jeszcze gorzej-skoro teraz nie chce mu sie dbac o siebie to poznij juz kompletnie nie bedzie mial motywacji

A po ślubie będziesz go męczyć, że jest gruby i ma zrzucić sadło? Bierzesz grubasa, będziesz miała grubasa. :P

Gość SzwajnaRajna
po ślubie jeszcze bardziej się roztyje i Tobie też kg parę przyjdzie!

Gość upssss
bierzesz sznur na szyję współczuję oblesia:P

Gość only-maru
skoro sam nie umie o siebie zadbac to moze wez go gdzies gdzie zrobia to zaniego.teraz przeciez w salonach kosmetycznych sa takie rzeczy nie tylko dla kobiet, ale dla facetow tez.przed slubem go stuningują i powiedzą co ma robic w przyszlosci,zeby lepiej wygladac.jesli Ciebie nie slucha, to moze poslucha profesjonalisty:)

dzieki only-maru za wszystkie rady:)ale nie wiem, czy zaciagne go do tej kosmetyczki.facet w salonie urody???

teraz to jest zupełnie naturalne, że facet dba o siebie.przeciez wiekszość salonów kosmetycznych ma w swojej ofercie zabiegi dla mezczyzn.a skoro Twoj luby nie umie zadbac o siebie, to chociaz przed slubem niech pomoze mu ktos,kto sie na tym zna;)

moj tez jes przy kosci hehe ale ba o siebie ale jezeli tka ci a tym zalezy pwied zmu jak bardzo jest to dla ciebie wazne ale pamieaj nic n sile jak nie beedzie chcal nie przesadzaj w koncu to facet... wszystkiego naj z okazji slubu

nie wem skad jestes,ale ja tez zostalem wyslany do kosmetyczki przed slubem;) nie bylo tak zle:).zrobili mi coś tam na twarz, fryzure, paznokcie... bylo spoko. jakby co-polecam wrocławską essenze.to jest cos, co sie nazywa przystojny pan mlody. narzeczona byla zadowolona, ja tez nie narzekalem:)