Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 08SmutnaJestem80

mój chłopak idzie na noc do kolegi..

Polecane posty

Gość 08SmutnaJestem80

A więc jak w temacie. Eh dzisiaj były święta, oni sobie trochę popili. On z rodziną i ze znajomymi i potem ja do niego wpadłam. Wieczorem odwozi mnie do domu i mówi, że kolega dziś u niego nocuje, pytał czy ja chcę, bo woli, żebym ja, ale ja nie mogę dziś. Potem poszłam do domu on mi pisał milutkie smsy, a teraz napisał, że jednak on idzie do kolegi spać a nie kolega do niego. Ok to nie problem, ale boję się, że oni pójdą na jakąś imprezę.. Tego się nie dowiem :( A nie chciałabym, żeby chodził na imprezy beze mnie. Jakoś się z tym źle czuję..

Gość 08SmutnaJestem80
eh odpisze ktoś?

Gość zywieeec
idzie sie ruchac z kolega?

Gość mnie też wkurza
ze moj facet dzien w dzien praktycznie chodzi do kolegów na piwo... ale mam nadzieje ze jest wobec mnie w porzadku inaczej nie znioslabym tego

Gość 08SmutnaJestem80
są niektóre kluby pootwierane. boję się, że on pójdzie i ja się nawet nie dowiem o tym..

Gość zywieeec
pewnie se wdupala wsadze kutasy i tyle z tego wypadu do kolegi

Gość nic nie rozumiem...........
Popił i odwoził cię do domu? Brawo.

Gość bojabojaboja
Gosia, w Wielkanoc wszystkie kluby są otwarte i we wszystkich są kluby. A co do tematu, to bez zaufania będziesz się droga autorko zadręczać tak za każdym razem jak on będzie wychodził bez Ciebie. To nie ma sensu. Pogadaj z nim o tym.

Gość bojabojaboja
*we wszystkich są tłumy.

Gość 08SmutnaJestem80
mój normalnie to nie chodzi dzień w dzień, bo jak twierdzi woli spędzać ze mną czas. Ale czasem spotka się z kolegami, zazwyczaj zabiera mnie na takie spotkania, no chyba, że nie mogę.. A dzisiaj były święta to się nazbierało tych ludzi u niego.. Ja jestem osobą nieufną i stąd te obawy..

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
Na impreze? W Wielkanoc? P.S. A poza tym co ma niby byc dzisiaj otwarte zeby mogl imprezowac? " ależ ty durna ,post sie skończył i normalne ,że kluby są otwarte i disco na calego :D

Gość babymake
stawiam na to samo co kolega zywiec.. pewnie urządzą sobie oralny-analny stosunek sami ze soba i tyle, nie masz sie czego martwic

Gość 08SmutnaJestem80
on odwiózł mnie metrem nie autem. eh pogadam jutro pewnie. ale ostatnio ja byłam u koleżanki na noc i on dobrze o tym wiedział, bo gadałam z nim na skype prawie całą noc u niej ;p więc teraz ma argument, że ja chodzę a on nie może..

Gość krokodyl z madagaskar
MASZ CHLOPAKA PEDALA !!!!!!

Gość w mc donald spotkajmy sie
pieprzylas sie z kolezanka kiedy bylas u niej na noc?

Gość 08SmutnaJestem80
ja nie rozumiem. czy to dziwne, nocowanie u koleżanki? Od razu trzeba się pieprzyć? No chyba, że wy tak robicie. to gratulacje.

Gość w mc donald spotkajmy sie
oczywiscie, ja jak spotykam sie ze swoimi kolezankami to od razu je pieprze

Gość 08SmutnaJestem80
to miłego pieprzenia ci życzę

Gość lonia 565656
Tak samo on mógłby się zamartwiać, że Ty nocujesz u koleżanki. Gdyby chciał coś nabroić, to nawet byś nie wiedziała, że idzie do kolegi. WYbacz, ale przesadzasz. Jak Ty nie możesz z nim być to on ma siedzieć w domu? Wyluzuj i trochę zaufania. Związek nie polega wyłącznie na wychodzeniu razem. Czasem facet musi pobyć z kumplami tak jak Ty czasem chcesz pójś na kawę czy babski wieczór/noc z koleżankami. Daj spokój i zajmij się czymkolwiek. Nawet jak pójdzie na imprezę, to co? Jak go będziesz trzymać pod kloszem to się pewnego dnia zerwie i znajdzie sobie taką, z którą może swobodnie żyć i oddychać. Skoro chciał spędzić wieczór z Tobą, ale Ty nie możesz to normalne, że znalazł sobie kolegę do towarzystwa. A co, miał sam siedzieć?

Gość nienormalny?
z wypowiedzi wnioskuję, że jesteś strasznie upierdliwa współczuje twojemu chłopakowi bo nie ma życia poza tobą, a to sie kiedyś zemści nie spotykasz sie z koleżankami ?

Gość 08SmutnaJestem80
Może specjalnie powiedział, że idzie do kolegi, a pójdą na tą imprezę.. Nie wiem co myśleć.. Nie lubię być oszukiwana.. On sam mi mówił, że nie chciałby, żebym chodziła na imprezy sama, bez niego.. Ja wymagam tego samego i on o tym dobrze wie. Ale może kolega go namówi i on się zgodzi. Wcześniej się nie zgadzał, ale dziś jak trochę podpity i jeszcze wypiją to może pójdzie.. Eh wolałabym, żeby pili ale w domu a nie na imprezie..

Gość nienormalny?
ja nie słyszałem o imprezach w święta, może święcą jajka ?

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
W ogole o co kaman zeby dorosly facet chodzil do kolegi na noc? o_O nie znam zadnego kolesia ktory chodzi spac do kolegi o_O spac do kolezanek czy kolegow to mozna chodzic jak sie ma 10 lat. Wiem ze baby sa dziwne i lubia sobie czasem po nocach poplotkowac ale zeby facet? No chyba ze macie po 15 lat...

Gość 08SmutnaJestem80
On wie, że czasem nie dam rady zaufać i wyskakuje z zazdrością, ale mówi, że kocha swoją małą zazdrośnicę. Ale teraz nie wiem co robić.. On jak mi o tym powiedział, że będzie dziś z kolegą to ja odpowiedziałam poprostu: ok. A teraz ciągle mętlik w głowie: czy pójdzie na imprezę czy nie.. A jak już było mówione, dzisiaj wszystkie kluby pootwierane.

Gość 08SmutnaJestem80
malutka: No bo oni trochę będą pić itp. Więc posiedzą sobie w nocy. Oby w mieszkaniu.. Bo jakby mnie oszukał to nie wytrzymam :( try walking in my shoes Na imprezie to wiadomo co się dzieje.. Alkohol, laski itp.. Nie, że się uwiesiłam, ale siedziałyśmy z koleżanką na kompie i on napisał dawajcie na skype to sobie gadaliśmy ;p. może przesadzam, że całą noc, ale trochę było..