Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola8888

silny ból brzucha, pomocy

Polecane posty

Gość kardashia
Ja jestem teraz w 5-6 tyg ale jak na razie nie miałam żadnych bóli brzucha więc nie wiem czy to9 normalne..Tez bardzo się boję,że jak taki ból się pojawi to czy to normalne czy raczej mam zacząć panikowac.

NowaTu jak niepomoze to jak reagowac? gin mowila ze samoistne poronienie moze byc :( szpital czy cos?

kardashia gin i dziewczynki mowily ze normalne bo macica sie rozciaga czy jakos tak ale mnie co raz bardziej boli

Ja lykalam nospe bo mialam mocne bole jak na okres, naszczescie nospa lagodzila a gin powiedziala ze to noromalne, chyba ze bol bedzie nie do zniesienia. Jestem w 15tc i dalej od czasu do czasu mam takie bole, lykne nospe ide lulu i na drogi dzien ok :) Nie mysl o najgorszym :)

Gość kardashia
A ten brzuch to Ci jednego dnia tak zaczoł bolec i sie ciągle nasila? np. dziś zaczoł i jest coraz gorzej a wcześniej tak nie było? Podobno normalne jest jak pobolewa co jakis czas ,tak jak pisalas macica się rozciąga. Ale też bym się przestraszyła gdyby tak jednego dnia zaczeło bolec i zamiast przestać się nasilalo. Ale nie mysl zaraz o najgorszym. Na pewno sporo rzeczy będzie jeszcze które będą nas martwić..

Jak bol bedzie cie niepokoil to jedz na pogotowie. Zrobia ci badania i bedziesz pewniejsza.

Gość kardashia
weź nospe i poczekaj az zacznie dzialac jak wsyzstko będzie ustepowac to znaczy,że wsyztsko ok. Po za tym przy poronieniu chyba zaczyna się krwawić? przynajmniej mi tak się wydaej ale pewna nie jestem...