Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z kwiatka na kwiatek

czy zwiazek 18latki z duzo starszym wypali

Polecane posty

mam 18lat, a 8 lat starszy czy to wypali? mieszkamy bardzo daleko siebie, ale on teraz przyjechal tu bo ma rodzine i jest juz 2 tyg i od tego czasu siue widujemy i uprawiamy sex codziennie,spacerki za raczke, on jest zakochany we mnie. poznalismy sie przez neta. ja pochodze z bardzo bogatej rodziny , on nie pracuje. zanim sie spotkalismy bylam w wielu zwiazkach i tez powaznych i mniej powaznych . on chce byc ze mna na reszte zycia,kocha mnie bardzo,ja go tez,ale spotyakmy sie u niego.no i ten sex,uwielbiam sex,nie trzeba mnie 2 razy prosic, ale czy on traktuje mnie powaznie?????

Gość ile miała lattttttttekkk
mysle, ze nie. I za łatwa jestes. 2 razy nie musi mówic. szybko sie znudzisz. bedzie uwodził inną.

tu nie chodzi o wiek... za szybko poszłaś z tym seksem.

A ja myślę, że to prowokacja. Masz 18 lat i byłaś w wielu związkach? Przedszkola chyba nie liczysz? :P P.S. Według mnie są małe szanse na sukces tego związku - Ty mu możesz głównie zaoferować seks, z czasem mu się to znudzi.

oboje uwielbiamy sex,przed nim bylam w zwiazku 1,5letnim, potem z miesiac chodzilam z jednym,a z tym telefonowalismy az w koncu przyjechal i jestesmy razem, latem po maturze ja mam zamiar jechac do niego. Tamten pracuje ma duzo kasy,ale rodzina niezbyt akceptowala bo za malo, a ten niestety nie pracuje wogole:/ czy moze mi sie odwidziec tez skoro obiecuje mu ze nigdy go nie zostawie? i ze on mnie tez nie?? przyznam, ze po pierwszym kliknieciu zaczelismy schodzic na temat sexu,biore piguly i mu sie podoba bo moze konczyc we mnie

Gość fela nela
hej... ja osobiscie odradzam ale nie bede si etutaj rozpisywac bo za duzo tego pisz na waroem@op.pl powem Ci o co chodzi.pozdrawiam

Gość nienormalny?
a jak kończy w tobie to idziesz sie myc czy każesz mu wylizywać ? żal

Gość fela nela
...............................

Gość 987_
jak najbardziej masz szanse, faceci w jego wieku pożądają takie młode dziewczyny, nigdy cie nie zdradzi, bo będzie miał młodziutką kobietę u boku. A koledzy? koledzy będą mu zazdrościć że złapał taką laskę. Sam mam kobietę o 8 lat młodszą, jak ją poznałem ona miała lat 16 a ja 24 i tak jesteśmy już 8 lat razem, a ja ją kocham na zabój, i jestem szczęśliwy że tamtej nocy poznaliśmy się.

on wlasnie zdradza swoja dziewczyne ze mna:/ mam to gdzies a zwlaszcza ja. ja zanim sie z nim spotkalam wyznam ze zaczelam sie spotykac z jednym ale jak juz ten przyjechal to nas zobaczyl i dal se spokoj.

ale on nie chce z nia byc, dopoki my nie jestesmy razem on sie z nia spotykal,ona go kocha,ale on mi mowi ze tylko ja sie licze

Gość oblej gooooo
wypali do czasu az sie toba nie znudzi,a ilez mozna sie bzykac zapewne z toba robi takie rzeczy ktorych sie wstydzi tam ze swoja lub z innymi w jego wieku, a taka mloda da mu dupy na wszystkie sposoby, bo ciebie nie szanuje,a tamte szanuje wiec woli skok w bok

Gość Nie wypali cale progr
amowanie spoleczne mowi, ze nie wypali, wiec nie moze sie udac. Skoro ufasz temu programowaniu i pytasz o takie rzeczy na forum to znaczy, ze nie moze wypalic.

pisze jak jest, przynajmniej tutaj moge zapytac,ale tu tez widze glupie docinki. mam 18 ale wygladam na starsza duzo duzo i on mowi ze jest madrzejsza niz te jego byle,ze ze mna mozna o wszytszkim pogadac no i moze sie ze mna kochac

... a piszesz jak osoba dużo młodsza i jesteś łatwa. Z perspektywy klienta dwudziestokilkoletniego nie byłbym zainteresowany taką dziewczyną inaczej niż tymczasowo tylko do seksu.

czy moze byc mozliwosc ze on leci na kase mojego ojca?? on zapewnia ze dla neigo liczzy sie czlowiek nie kasa, tylko uczucie,kocha mnie bardzo ..zastanawiam sie troche bo jego ostatnia byla dosyc biedna i on nie chce z nia byc

Gość na kase
na kase:D

Gość a moje jest takie zdanie na to
zastanow sie czy on czasem nie ma jakiejs dziewczyny czy narzeczonej bo skoro piszesz ze mieszka daleko i ze cos zdradza czy i ty bys chciala by twoj facet sobie gdzies tam pojechal do jakiejs mlodej na sex albo chociazby na nowa wielka milosc??? pewnie masz gdzies to czy on kogos ma, ale uwierz ze bardzo by cie to zranilo a taki juz pod 30 facet nie wezmie sobie za zony 18letniej laski