Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidorowa plus kluski

czy powinnam odejść czy co...

Polecane posty

Gość pomidorowa plus kluski

- zaczęlam kręcić z fajnym facetem - przespałam się z nim po kilku dniach - potem znów się spotkaliśmy - nie pisuje i nie dzwoni po kilka dni - nie interesuje się co u mnie słychać - zrobiłam mu o to awanture i miało być dobrze bo "nie chodzi mu tylko o seks" - ale się nie zmieniło - na pewno zadzwoni po świętach by się spotkać co powinnam zrobić? - spotkać się z nim i udawać że wszystko ok i czekać aż ewentualnie zakwitnie w nim uczucie - bez pośpiechu i wymuszania niczego - zrobić mu znów awanture że mnie zlewa - kopnąć go w dupe i odejść i szukać sobie innego hmmmmm :o

Gość xz
wybierz telefon do jego przyjaciela:classic_cool:

Gość world of warcraft europe
yyy eeee za ciężkie te pytania:O

Gość barabarabab
jasne ze odejsc on ma cie tylko do jednego.. sciemnia mowiac ze nie chodzi tylko o seks. wytlumacz mi po co sobie szarpac nerwy na facetow oni nie sa tego warci. dobrze Ci radze poszukaj innego, poza tym czego Ty sie spodziewalas przespalas sie po kilku dniach z facetem i co myslisz ze on bedzie chcial z Toba spedzic reszte swoich dni? nie kpij.. zaden facet nie chce byc (przepraszam za wyrazenie) z dupodaja zapamietaj! i nie obrazaj sie bo to prawda dziewczyna ktora po kilku dniach idzie do lozka z facetem nie bedzie traktowana przez niego powaznie, a tym bardziej nie bedzie szanowana. chyba ze facet sam siebie nie szanuje to wtedy nawet taka zechce. koles sie Toba ewidentnie bawi