Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beksoholiczka

przyjaciel po spotkaniu napisał mi SMS-a o niejednoznacznej treści...

Polecane posty

... nie widzieliśmy się parę miesięcy, kiedyś coś się między nami przez długi czas kroiło, ale ostatecznie z różnych powodów się wykroić nie dało. Mieliśmy od tego czasu sporadyczny kontakt, ostatnio umówiliśmy się na spotkanie... i po nim właśnie odczytuję od niego wiadomość: 'dziękuję za spotkanie. jak zwykle byłaś fascynująca.:)' ...mam faceta. Przyjaciel o tym nie wie, ale nigdy nie był zdecydowany, nigdy nie czynił żadnych bezpośrednich, znaczących gestów, rozmawialiśmy o naszej sytuacji tylko raz i po tej rozmowie chyba oboje próbowaliśmy o niej zapomnieć... Bardzo lubi dwuznaczności i naprawdę nie wiem, jak interpretować jego słowa... Wydawało mi się, że zachowałam się na spotkaniu zupełnie bezpodtekstowo... Co o tym myśleć?:O

o jesu, ale masz problem. powiedział ci komplementa a ty szukasz dziury w calym :o jak masz faceta to sie nim zajmij a nie bedziesz analizowac. dowartosciuj sie tym ze jestes fascynujaca i starczy

Może rzeczywiście znadinterpretowałam...;) trochę mnie uspokoiłaś/łeś. Panikuję, bo wszystkie takie sytuacje typu przyjaźń damsko-męska kiepsko się w moim przypadku kończyły... Ale rzeczywiście - dramatyzuję najwidoczniej.:P

w ogole zabawne jest to, co widac szczegolnie na tym forum. faceci cos chlapną, usłyszą czy powiedza i po 5 min nie pamietaja, albo kompletnie o tym nie mysla, zyja dalej. a kobiety analizują kazdy wyraz w zdaniu i przezywaja kolejne tygodnie eh..

to fakt, husky, zdaję sobie z tego sprawę:D szczególnie po obejrzeniu filmu... chyba o tytule: 'kobiety pragną bardziej' genialnie oddaje ten problem:D i zdaję sobie sprawę, że jestem przewrażliwiona. w wielu dziedzinach życia.:P

tez tak czasami mam, dlatego wtedy warto sie poradzic kogos z boku i zawierzyc mu na słowo, ze nie ma czego tak przezywac :P

Gość Cikeawi mnie to
też nie widzę w tym nic niejednoznacznego... Chyba, że sama chcesz coś takiego w tym zdaniu widzieć, takto wygląda:P Też mam przyjaciela faceta i choć między nami nigdy nic nie było, to też czasem pisze mi komplementy tego typu,że jestem wartościowa/ fascynująca czy inne takie, ja jemu też. Tylko, że ja mam faceta , On dziewczynę i oboje wiedzą, że się przyjaźnimy.

Gość hiena..cmantarna
autorka chciala sie tylko pochwalic , ze ma powodzenie haha