Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moyashiitame

Szejku to najprzystojniejszy facet na kafe

Polecane posty

no i mam fotke...mam ją w stopce...haha tylko sie nie napierdałac bo się załamię :-D

szejku, ale lubisz tez maue tzytzki prawda? napisz, ze tak!!! 😭

trzeba się cieszyć z tego co się ma ;) każdy biust jest super i świetnie wygląda tylko trzeba go idealnie wyeksponować ^^ i przede wszystkim...być z niego dumna ;)

ależ ja jestem. ostatnio mnie dziewczyny oswiecily na kafe, ze wdlg nowej rozmiarówki noszę F !

Auroton wiesz co...na tym zdjęciu nie Ty, a ta kiełbasa jest najśmieszniejsza :D poza...moim zdaniem stylizacje osoby faktycznie masz nieciekawą...fryzura ble ble..ale jakby Ci jakiegoś fryza strzelić, koszula, inne okulary i by było elegancko :D

Auroton- skąd jesteś? Bo mam wrażenie, że Cię kojarze. Ale to chyba niemożliwe...

ganaa 7husky7@gmail.com ale uprzedzam, daje fotki od szyi w góre... nie wiem na tzo wy sie nastawiacie :classic_cool:

teraz mam inną fryzure lepszą bo fotka to jest z lutego...morde mam cóz no straszną...

ej to albo Ty masz takie cycki jak ja, bo ja noszę F, albo jest jakiś nowy przelicznik...albo nie jestem świadoma swego rozmiaru..;D

wy mnie nawet kurwa nie dobijajcie bo wezmę rozpedzę sie autem i jebne w drzewo...a jak wiadomo maluch ma cechę wspólną z super bezpiecznym volvo że strefa zgniotu konczy sie na silniku a wiec wiadomo...:-p

nie wiem jak wygląda Twa nowa fryzura aczkolwiek ja bym zrobiła artystyczny nieład blond :D poza ciuchy...koszula koszula koszula kolorowa koszula! ;D ogólnie to masz ciut dziewczęcą urodę ;)

Nie, nic, wydawało mi się, że Cię znam z widzenia:) Ale tak jak myślałam, to niemożliwe:D Husky-wyslalam

No nie mów, że do tej pory się śmiejesz:p A może zgłodniałeś?:D

japierdole idę palic malucha...przynajmniej każdy bedzie wiedział że pojechałem sie zabić...vo rajdowy maluszek trochę szumu robi...ale za to zwraca uwage jak lambo albo ferrari...jak ja to lubie

wy się nie smiac z mojej kiełbasy bo była po 12,99 w kauflandzie...i była smaczna...a fota pochodzi z nk...na przyszłość wrzucę fotke z teraźniejszości przy maluszku albo na jawce... ale ja mam zajawkę na moją jawkę...kocham cię 35 letnia prukwo :-D

Dobra.. Juz jestem.... :D HAHAHAHAHAHA...Ok, juz. hihih... Nie zeskanowac tylko backup danych :P