Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moyashiitame

Szejku to najprzystojniejszy facet na kafe

Polecane posty

dobra zapierdalam po akumulator do malca...jeszcze ktoś mnie chyci że kradnę auto...bo sa takie pierdolce co na policję dzwonia :-D

Szejku- nie zakrztuś się tam:) Sympatic- ciekawość to pierwszy stopień do piekła... podobno...:)

jakie 30 min? ja z ganaa i 69 dobre 3 tyg juz trolujemy. nie? jakos tak bedzie dziewczyny :D

psp to ma jakis problem ze soba. fobie czy co? ja na kafe wystepuje ofitzjalnie ja jako ja :D nikogo nie udaje :P

narodzila sie nowa idea :D robimy sobie wszyscy fote z kielbasa i wstawiamy w stopki :classic_cool:

dobra jestem...ale ciężki ten akumulator zawsze wydawał mi się lżejszy ;-p...podłaczyłem go pod sieć 3 ampery o kurwa to się będzie dłuuugo ładował...a więc najbliższe 10 godzin spędzę odurzony parujacym elektrolitem...zajebiście ;-D

z kiełbasą..matko ;D wiecie co...fajny pomysł tylko ja bym nie chciała żeby ktoś patrząc na to zdjęcie sobie coś wyobrażał, wiecie..ludzie mają różne odpały :D

ganaa - ciekawość...może..aczkolwiek nie kieruję się tym :D a jeszcze się nie spotkałam żebym była do kogoś podobna to wiesz ;D

ja mam wyjebane na to co sobie ktoś pomysli tymbardziej że was nie znam więc jeszcze bardziej mi to leci...a tak nawiasem to jak nas możesz zupko widzieć...:-D

a w sumie to jest plagiat i nie podrabiac mojego spontana...macie wyobraźnie to wymyślcie sposób na swoje zdjęcie...bo ja jestem wyjątkiem i nie robie sobie ślijtaśnych fotek przed lustrem... haha pozdro dla jawki mam nadzieję że zanim wrócę i sobie o tobie przypomne to zgnijesz na amen...

ganaa - więc jestem ciekawa jak koleżanka wygląda, nie chcę wyjść na wścipską..więc pokażesz kiedyś koleżance moje zdjęcie, a potem z czystym sercem wyślesz mi jej zdjęcie i się zaspokoję ;D

czy ty umiesz idiotko wymyslic jakis swoj oryginalny tekst? bo juz drugi raz wklejasz to samo, co de facto ja ci napisałam jakas godzine temu skierowane do ciebie, tyle ze inaczej w slowa ubierasz. no takiego pustostana w zyciu jeszcze nie spotkalam :D ale czego ja sie spodziewam po kims co wiekszosc tych "fajnych tekstów" czerpie z innych starych forów i stronek typu "slang mlodzieżowy" :D ci sie cos nie podoba to wypad do siebie, tam z siebie 7me poty wylewaj na klotnie z pomaranczami :D tylko magnezu łyknij, bo na serduszko z tych emotzji wkoncu zejdziesz 🖐️

Auroton ja już mam swój pomysł :D nie będę Ci się narażać ;D Szejku - w tym momencie mnie rozśmieszyłeś :D

ta jasne modem...to ja jestem kurwa katy Perry i puszczam się na obłoczkach ze Snoop Dogiem i chuj :-D

Sympatic-"i się zaspokoję ;D" Wiesz jak to brzmi? :> Kurcze, mnie też zaczyna "brzmieć":D